Call of Duty Black Ops

De cand a aparut seria Call of Duty ne-am bucurat de jocuri superbe, cu un feeling de nota 10. Apogeul seriei a fost lasarea Call of Duty: Modern Warfare. Un joc superb care l-am terminat cred ca de vreo 38 de ori in campania singleplayer, si de vreo 5 sau 6 ori am ajuns Commmander in multiplayer. Este un joc superb care il joc chiar si acum, la momentul la care scriu acest articol.

Apoi, Treyarch a dat-o in bara (parerea mea) cu World At War, singura chestie cu adevarat amuzanta in acel joc fiind misiunea bonus de la sfarsit cu nazzi-zombies…De ce? Pentru ca engine-ul grafic a fost prea pretentios, misiunile singleplayer fiind prea scriptate, lumea in sine fiind plina de „limite” care taiau din imersiunea in lumea jocului. Apoi, a aparut Modern Warfare 2, facut de IW. Ca si singleplayer, jocul a fost un succes nu numai din perspectiva vanzarilor (am impresia ca a fost cel mai bine vandut joc ever, ca sa nu mai vorbesc de milioanele de copii piratate) dar si ca story si feeling. Momente epice, garla…adrenalina , zeci de wtf-uri de uimire…Ca multiplayer, a fost un fail. Faptul ca nu se mai puteau face servere LAN a suparat o groaza de lume…dar asta este, IW si-a luat banii, da-i dracu’ pe fanii hardcore.

In toamana asta, mai exact pe 9 noiembrie 2010, Treyarch va lansa urmatorul COD, numit Black Ops, trailer aici care nu ma impresionaza cu nimic. Se pare ca jocul va avea ca locatii Cuba, Vietnam, ambasada Iraniana din Lonndra, ca timp se va situa de la al 2-lea razboi mondial, la perioada razboiului rece dar si in zilele noastre. Sper totusi ca acestia sa-si spele pacatele cu un joc bun. Si sper in continuare ca IW vor scoate MW3 cu servere lan, cu MOD-uri si tot ce trebuie…

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.