Sa sugi o ceapa!

Desi clipurile cu RoBotzi fac furori prin online-ul romanesc, inca ma intalnesc cu persoane care se uita la mine ca broasca la inundatie cand ma adresez cu „Mediocrule” sau ma milogesc (vorba vine) folosind expresia „Te rog dulce ca o savarina!”
Cei de la creativemonkeyz.com se ocupa in general cu tutoriale „digital-art-related” care sunt disponibile gratis. Si cum asta nu le-ar face destula reclama buna, au scos si un serial, numit RoBotzi, care daca nu te face sa te scapi pe tine de ras inseamna ca esti un robot fara inima. V-as pune direct aici episodul meu preferat, dar nu-i primul din sezon, si cred eu c-ar fi frumos sa le luati la rand de pe youtube, nu sa va uitati asa, alandala. In schimb, daca va prinde „microbul” va mai dau o veste buna, tot creativemonkeyz au lansat si un pachet cu sonerii, avataruri si alte nimicuri care o sa ajute pe cei doi roboti de productie romaneasca (MO si F.O.C.A.) sa ne invadeze toate gadgeturile care le folosim. Pachetul e aici.

Dar e sambata seara, si-mi vad si eu de treaba, ca deh, vorba lu’ MO:  poate-i tuica, poate-i vin, poate-i pipi de rechin!

Latest Comments

  1. Andreea 20 februarie 2011
  2. blue_hurt 20 februarie 2011
  3. taz 21 februarie 2011

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.