Niste toace.

Comform statisticilor din Analytics, pe mine ma citesc romanii, basarabenii si italienii, marea majoritate ajungand aici de pe Google. Ma rog, sunt constient ca italienii aia tot romani sunt.

Dupa ce mi-am luat la puricat ce-am scris in ultima vreme am realizat ca desi se vrea un blog generalist, am foarte multe articole de tech si prea putin continut pentru femei. Putin spre deloc. Fara haine, poezii si fara sfaturi de make-up. Asta inseamna teritorii neexplorate / public nesatisfacut si-am decis sa ofer ceva si doamnelor si domnisoarelor care intra pe aici ca sa nu se plictiseasca.

Un articol despre toace.

Da bre, despre toace. Adica pantofi/cizme cu toc. Pump-heel shoes. High-heels stilettos. Cum s-or mai numi.
Bah, mie imi plac. Sunt pe deplin constient de cat de tare pot sa deranjeze si sa chinuie niste picioare dar modificarile in infatisarea, statura si mersul unei femei si modul in care o pot pune in valoare, mai mult ca orice alta piesa vestimentara, nu sunt egalate nici de decolteuri. Ma rog, de unele sunt. o_O Nu dau exemple  ca pe banner scrie macku, nu cancan.

Plus ca eu fac parte din categoria aia – ai nostrii ca brazii. La cei 180cm ai mei, o pereche de toace sanatoase fac uneori diferenta dintre un sarut lung si o durere de spate.

Iar in domeniul asta inovatii nu prea sunt, desi o piesa care poarta titlul de Hi-Heel Sneakers exista inca din 1964. Insa Nike s-a depasit pe sine cand a facut Nike SD Dunken Stillettos. Sneakersi cu toc. Adica astia:

Este ca-s misto?

Latest Comments

  1. Marijuana 8 aprilie 2012
    • Mack 8 aprilie 2012
  2. Gabriel Ursan 4 octombrie 2012
    • Mack 4 octombrie 2012

Leave a Reply

Acest site folose葯te Akismet pentru a reduce spamul. Afl膬 cum sunt procesate datele comentariilor tale.