Garmin Foretrex 601 Unboxing

Dupa ce o buna perioada de timp m-am folosit de diferite aplicatii pentru telefon pentru a afla distante si coordonate in format MGRS am ajuns la concluzia ca am totusi nevoie de o solutie dedicata.

Si chiar daca am incercat sa gasesc alte variante pe site-uri ca volumerate sau aliexpress, am ajuns repede la concluzia ca nu numai ca nu exista dispozitive gps care sa ofere ce vreau eu la nivel de informatii de calitate indoielnica, dar ca pur si simplu acestea nu exista de loc. Chiar vroiam sa dau banii pe un Carmin, Garmim, Gormin insa n-am avut noroc, baietii astia nu au concurenta nici macar pe piata chineza. (wtf?)

Site-ul oficial Garmin spune ca cel mai apropiat magazin e in Republica Moldova insa nu trebuie sa va lasati inselati de aceste inconsistente, exista cel putin un magazin care importa in mod oficial dispozitive Garmin.
Dupa alte sapaturi am ajuns la concluzia ca Garmin Foretrex 601 este ce-mi trebuie. Eu am luat de pe Trisport, unde au cel putin 2 ani garantie, ca tot ma intreba cineva.

Dar sa trecem la detalii. Cutia in care vine este de calitate, cu imagini de prezentare, alaturi de detalii tehnice.

Dupa deschidere, se poate vedea acest „wrist mounted gps navigator” cu ecranul acoperit de o folie.

Partea de jos a gps-ului are toate cele 5 butoane, primul „POWER” fiind responsabil cu punerea in functiune, iluminarea si blocarea in modul ceas. Urmeaza „GO TO”, un fel de back, „MARK” care-i de fapt confirmarea si selectarea si cele doua butoane de navigare in meniuri. Atat partea stanga a ecranului cat si partea de sus sunt branduite.

Partea de dedesubt are sistemul de prindere pe bratara si capacul rabatabil care se poate deschide prin rotirea cheitei in sens invers acelor de ceasornic. La deschidere avem acces la cele 2 sloturi pentru baterii de dimensiuni AAA dar si mufa microUSB pentru conectarea la Garmin Express

Dupa cum se poate vedea si in ultima imagine, alaturi de navigatorul gps se gasesc manualul de utilizare, carticica de garantie, un cablu microUSB care nu pare diferit de orice alt cablu de date cu acelasi standard plus doua bratari textile, una din ele fiind elastica si cealalta nu.

Inca nu i-am descoperit toate secretele, nici macar manualul de utilizare nu l-am citit in totalitate, asa ca un review o sa urmeze ceva mai tarziu. Daca aveti intrebari, va astept cu un comentariu.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.