All by myself…

Ho ho ho! Planuisem de mai de mult sa imbrac blogul in „haine noi” dar abia zilele astea am si reusit. Si credeti-ma, a fost o intreaga nebunie pana am ajuns la cum arata acum. Eu arat cam ca-n poza 馃檪

Ce-i drept, inca nu-i gata, mai trebuie luat „la pila” prin unele locuri. Design-ul s-a reintors la origini, daca va mai amintiti cum arata vechiul blogspot dar e o idee mai profesional acum. M-am gandit sa-l fac mai eye-friendly pentru insomniacii care-mi citesc articolele dupa caderea noptii, dupa ce am observat ca majoritatea vizitelor le am dupa ce se intuneca.

Toata chestia a pornit cand dupa ce-am vorbit cu un webdeveloper si un wordpress enthusiast sa-mi faca si mie ceva profesional si ori din cauza lenii, ori din cauza sarbatorilor n-am rezolvat nimic. Mi-am zis ca daca nici contra-cost nu se misca treaba, atunci un lucru e clar, trebuie sa-mi fac eu singur treburile. Which i did.

In fine, am avut o intreaga bataie de cap cu alegerea unei teme fara fisiere criptate si care sa poata fi modificata cat mai usor, apoi a urmat instalarea WordPress pe calculatorul personal (cu tot cu server php si baza de date mysql) si editarea fisierelor in Dreamweaver si imaginilor in Photoshop. Cu ocazia asta am mai invat ceva php si css, destul cat sa-mi fac treaba si sa nu trebuiasca sa platesc ever again pentru servicii de genul asta.

Era si-o piesa care la refren suna cam asa „All by my seeeeeeeeeelf…” care s-ar potrivi daca tipul care o canta n-ar fi impotriva acestei situatii.

Leave a Reply

Acest site folose葯te Akismet pentru a reduce spamul. Afl膬 cum sunt procesate datele comentariilor tale.