Imi iau Android de la Samsung

In acest moment stau in dubii…Ori am scris eu intr-un articol anterior, ori am vrut sa fac asta, ideea e ca telefonul meu de baza, un Sony Ericsson P990 i-a crapat touchscreenul.
Am fost cu el in service, ma costa o caruta de bani, bani cu care mi-as lua ceva nou… Dar ce? Pana in acest moment, am avut pretentia ca telefoanele mele sa fie Sony Ericsson (sau HTC mai nou, cand mi-am dat seama ca si astia fac chestii destepte). Printre modelele care faceau parte din lista cu posibilele optiuni de inlocuitor de P990 au fost:

Sony Ericsson P1/w960 (de negasit la un pret decent avand in vedere vechimea, si oarecum uzat moral)

HTC Hero (scump)

HTC Tattoo (nu neaparat scump, il gasisem la vreo 7 milioane)

Sony Ericsson Xperia X10 (prea scump, chiar cu toata oferta la Orange)

Eu fara un mobil destept ma simt (sa nu exagerez daca zic fara o mana) de parca mi-ar lipsi vreo 3 degete. Si nu de fite, ca sa ma laud ca ce telefon smecher am eu, cum fac cocalarii cu iPhone (Taz, sa-mi fie cu iertare, tu nu te incadrezi in categoria mai sus numita), ci pentru ca eu tot timpul citesc ceva pe net, ma descarc o chestie, mai trimit un IM, mai primesc un mail, mai verific blogul si cate si mai cate. Acum, am un Sony Ericsson W205 fara card de memorie care ma enerveaza la culme cand scriu un mesaj, ce sa mai zic de stat pe net?

Acum cateva zile chiar m-am uitat si prin niste amaneturi cautand un smartphone ieftin, singurul mai rasarit care l-am gasit a fost un HTC Touch, care nu m-a atras prea mult din cauza Windows Mobile.

Si de-odata, cand totul era pierdut si ma gandeam ce bani sa strang ca sa-mi iau HTC Tattoo de pe un site ciudatel in care nu am deplina incredere, m-a lovit inspiratia sa intru pe site-ul Orange.

Stupoare! Samsung Galaxy Spica I5700 Bla Bla Bla…59 Euro (cu optiunea MySmartphone si prelungire pe 2 ani – chestii care mi-e imi convin de minune) Si pana la urma si ce daca nu-i Sony Ericsson??? Are Android. Are 3G+, ecran capacitiv, procesor de 800 Mhz, GPS, WLAN, bluetooth, etc…Si are Android. Chiar, am amintit de faptul ca are ANDROID? Adica zeci de mii de aplicatii super. Aaaa, era sa uit 🙂 Are mufa jack de 3.5. (Si Android, He he)

Latest Comments

  1. Robert Lungu 15 septembrie 2012
    • Mack 15 septembrie 2012
    • Robert Lungu 16 septembrie 2012

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.