Am nevoie de un pic de feedback.

Prima etapa din proiectul (ma intreb daca intradevar asta-i cuvantul?) Samsung Mobilers a ajuns la final. E punct si de la capat pentru simplul fapt ca Samsung inca mai are de lansat gadgeturi hi-tech.


Urmeaza Samsung Galaxy S3, nu-i asa?

Ramane o buna parte din echipa veche, ni se vor mai alatura cativa oameni noi (stati cu ochii pe pagina noastra de facebook daca va intereseaza sa faceti parte din echipa, ca urmeaza recrutari) si ca de obicei, noi vom fi primii care punem mana pe telefoane sau tablete (stop a mea. gen.) in curs de lansare, tot noi fiind singurii care nu vorbim din auzite. Nu ca „zvonacii” de la blogurile/site-urile de profil. Nu dau nume dar dau link. Ca am de unde :))

Ultima „misiune” care am avut-o de indeplinit a fost pentru promovarea tabletei Samsung Galaxy Tab 7.7 care se va lansa si la noi in tara cat de curand (care ma cunoasteti personal e imposibil sa n-o fi vazut) si daca initial nu-mi venea nici o idee concreta sau mai de doamne ajuta, intr-un moment de inspiratie am dat niste telefoane, mi-am pus intr-un bagaj echipamentul de airsoft si-am tras o fuga la tara unde pe un frig de numa-numa si pe un deal de mama-mama am tras mai multe cadre urmand ca dupa alte ore de montaj (a se citi tortura) sa iasa urmatoarele doua clip-uri:


Like si comentarii aici va rog.


Like si comentarii aici va rog.

Daca n-ati observat (sa va fie rusine!), sub fiecare video aveti un link unde comentariile si Like-urile sunt binevenite.

Da doamnelor, domnisoarelor si domnilor, stiu, se putea si mai bine, stiu ca sunt cateva erori acolo, dar inca n-am nici scaun de regizor, nici rulota cu aragaz si saltea cu apa, actritele nu-mi fac avansuri sa le dau un rol, n-am invatat Adobe After Effects asa ca m-am chinuit cu Windows Movie Maker de pe XP (echivalentul modern al supliciului tragerii pe roata) sa scot ceva de calitate cel putin la nivel de idee daca nu si productie.

Va place?

Latest Comments

  1. relansat.ro 2 februarie 2012
  2. Macku 2 februarie 2012
  3. Alexandru Costin Pricop 2 februarie 2012
  4. Macku 2 februarie 2012
  5. Coca Marcel 4 februarie 2012
  6. Macku 4 februarie 2012
  7. relansat.ro 14 februarie 2012

Leave a Reply

Acest site folose葯te Akismet pentru a reduce spamul. Afl膬 cum sunt procesate datele comentariilor tale.