Dick tease de la Orange. Ma rog, fara dick, dar tot aia e senzatia.

Eu ma folosesc de serviciile Orange de pe vremea cand inca aveam cartela ALO/DA si-s in mare parte multumit de ei, insa nu foarte foarte…

Daca nu vorbesti cu vreun operator Orange care sa te prosteasca si te uiti la ofertele direct de pe site-ul lor, poti observa foarte usor ca practic ii doare in cur fund de clientii actuali, si doar cei noi au acces la preturi cu adevarat promotionale.
Nu i-am vorbit de rau cand am aflat ca am platit o groaza de timp o optiune care practic nu o mai foloseam ca nu era activata, sau ca m-am trezit cu cost suplimentar aiurea. Nu. Azi, pentru prima data, o sa bat campii despre programul de fidelizare, care numai fidelizare nu este…

Saptamana asta am fost la Bacau, unde m-am intalnit din nou cu kudu, si m-am jucat din nou pe Samsung Galaxy S-ul care-l are. Azi, m-am setat (din nou, pentru a 3-a sau a 4-a oara) sa-mi iau si eu Galaxy S, si-am intrat pe Orange WebCare, m-am uitat, m-am crucit din nou de preturile care le au clientii noi si la cat de jecmaniti sunt aia vechi, apoi m-am gandit la o strategie:

Aveam puncte ThankYou in valoare de vreo 60 de iepuroi, si m-am oprit la un LG Optimus Black, un telefon destul de fain, care se incadra foarte bine in bugetul meu care eram dispus sa-l investesc pe langa punctele Thank You, adica nimic. M-am gandit ca iau LG-ul, apoi il dau, imi dau si Samsung Galaxy Spica, si sa-mi iau un Galaxy S.

Zis si facut, aleg telefonul, aleg pretul, dupa cum foarte bine se poate vedea si in imaginea alaturata, foarte bucuros ca am gasit o oferta faina. Insa odata ce am apasat butonul de „adauga in cos”  bucuria mea a fost de scurta durata si zambetul s-a transformat incet-incet in spranceana ridicata, si-o expresie (imi vedeam reflexia in monitor) de wtf. Uimirea s-a transformat si ea in frustrare si nervi, sentimente pe deplin indreptatite, pentru ca pretul se transformase din 47.65 iepuroi in 109 iepuroi.

Acum, nu stiu cum e la voi, dar sa dai click pe un buton si sa sara pretul asa, eu n-am mai vazut. Si pun mana pe telefon si sun la 202 si-i intreb pe aia de sanatate, si-mi explica cum abonamentul meu e mai mic de 20 de iepuroi, si pretul de 47.65 e doar pentru aia care-l au peste valoarea magica.

Cu alte cuvinte, astia de la Orange practica cel mai nasol tip de dick-tease-fara-dick, te lasa sa crezi ca iti permiti, si exact cand sa dai finalizare comanda iti da pretul real, cu 105% mai mare.

Senzatia de frustrare e priceless. Multumesc Orange!

Latest Comments

  1. taz 4 iunie 2011
  2. kudublog 7 iunie 2011
  3. Mack 9 iunie 2011
  4. kudublog 9 iunie 2011
  5. Mack 12 iunie 2011

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.