Telefonul mobil mai este mobil daca stau numai pe langa priza?!

Telefonul care il am in acest moment, are 9.9mm grosime si 119 grame. Cel anterior avea 13.2mm si 124 grame. Foarte usoare si foarte subtiri. Chiar si cand le compar cu un telefon mai recent, gen SonyEricsson P990i. Si ambele au o problema cu autonomia. Nu ca modelele care au fost in posesia mea aveau vreo problema, nu. Asa erau gandite. Ca sa fiu sigur ca o sa-mi pot folosi telefonul si a doua zi, trebuia ca seara sa-l pun la incarcat.

Dai luminozitatea la minim, opresti wlan-ul, gps-ul, bluetooth, conexiunea de date, il dai pe 2G cand n-ai nevoie de date de mare viteza, ii opresti actualizarile si parca tot nu-i deajuns.

Si mai mult, posesorii de telefoane-lanterna fac misto de mine, ca pe ei ii tine bateria la telefon atat de mult incat uita ca mai trebuie sa le puna la incarcat.
E adevarat, n-au ecrane touch hd, n-au wlan si procesoare de sute de megahertzi si poate vreau prea mult, dar eu sper ca nu:

Nu s-ar putea adauga 2 milimetri la grosime si 20 de grame la greutatea telefonului ca sa nu fiu nevoit sa stau cu ochii dupa priza si cu incarcatorul in buzunar?!?

Latest Comments

  1. Cristi Mirt 1 august 2011
  2. Mack 2 august 2011
  3. Gabriel Ursan 6 august 2011
  4. Mack 8 august 2011

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.