Dubstep, muzica sau arma psihotronica?

Am ascultat si eu dubstep. Nu vreau sa va povestesc ce inseamna sa te trezesti dimineata tarziu (cu ale cuvinte, cand nu prea vrei sa te trezesti) pe ritmuri de dubstep.

Porcaria aia de ritm iti rezoneaza in cutia craniana si neuronii tai de-a dracu’ nu se pot adapta la sunete incat sa nu le mai auzi in mod constient.

In afara de remixul lui Zeds Dead al Massive Attack – Paradise Circus, care mai suna cum mai suna datorita versurilor, majoritatea melodiilor hardcore (care contin printre altele si bucati de sunete pe 8 biti din jocuri) din acest gen nu cred ca ar fi intelese nici macar de o inteligenta artificiala, ce sa mai zic de oameni normali la cap.
Ba chiar banuiesc ca si sub influenta combinata a alcoolului si lipiciului de proasta calitate acest gen de muzica tot n-ar capata niste sensuri ascunse.
Ce cacat sensuri ascunse, ideea de muzica de genul asta a fost furata din cartile despre teoria conspiratiei si arme psihotronice. Cat a fost rata de succes la BAC de anul asta? 41%? Pun pariu ca 59% din pustii care au dat BAC-ul de anul asta au ascultat macar o data, voit sau nu, dubstep. Ca muzica asta iti anuleaza cumva legaturile dintre neuroni, si nu poti sa te mai gandesti la nimic.
Singurul avantaj care-l vad la dubstep, este efectul terapeutic. Ti-a murit la intrare, te consumi ca fraierul, pac pornesti playerul, bagi castile in urechi si gata, creierul iti intra brusc in shutdown, ai rezolvat problema.

Latest Comments

  1. Octi 1 august 2011
  2. Mack 2 august 2011
  3. taz 3 august 2011
  4. Mack 3 august 2011
  5. DuB 31 octombrie 2011
  6. Macku 2 noiembrie 2011
  7. Dan 26 mai 2012
  8. rares 28 noiembrie 2012

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.