Cum planuiesc sa le-o trag la astia.

Dupa cum am mai zis si intr-un articol anterior, Orange isi cam bate joc de abonatii care au cotizat la greu in fiecare luna, ani intregi. Drept urmare planuiesc urmatoarele:

1. Intr-o zi cu soare ma afisez la un Orange Shop, stau la rand (niciodata nu s-a intamplat sa nu gasesc ditamai coada la Shop-uri) si cand ajung la ghiseu, ii zic tipului/tipei de acolo ca „Vreau sa renunt la abonament”. Dupa cum ma astept, voi fi asaltat de intrebari, de oferte (acu’ sunt important pentru voi ‘tu-va-n gura de mincinosi) care mai de care, sa ma tina legat. O sa refuz politicos, si-o sa le zic: „Domnule/Domnisoara, nu vreau sa renunt la serviciile Orange, vreau doar sa ma trec de pe abonament pe cartela PrePay” sperand ca sintagma „nu vreau sa renunt” o sa le taie din avant si-o sa se impace cu ideea ca subsemnatul n-o sa mai aiba abonament. Semnez ce-i de semnat, bla-bla, apoi plec din Shop cu acelasi numar care-l am de mai bine de 6 ani, doar ca pe cartela PrePay.

2. Intru in cel mai apropiat bar mai de doamne-ajuta, si-mi iau o bere. O beau, achit consumatia fara sa las bacsis (bacsis-ul e vreo 10% din consumatie dar decat sa las vreo 50 de bani mai degraba nu las deloc) si plec.

3. Intru in acelasi Orange Shop, stau la acelasi rand, si cand ajung iar la ghiseu ii zic tipului/tipei ca „Vreau sa-mi transform cartela PrePay in abonament.”

Na! Sa va bagati unghia in gat, ca-mi iau abonament cu optiuni faine si ieftine, cu telefoane la preturi speciale, la care eu, ca utilizator vechi (ce vechi – arhaic, mai degraba) n-as fi avut in veci si-n pururi acces. AMIN!

Latest Comments

  1. taz 10 iunie 2011

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.