Daca n-are sigla Apple, nu exista.

Eu am mai vorbit despre produsele Apple, si-am recunoscut, cu mana pe tastatura, ca fac astia niste chestii de calitate, din punct de vedere al hardware-ului.

Insa nu ma pot abtine sa nu le recunosc si talentul desavarsit de a copia o chestie deja inventata de ani buni, si a o vinde sub un alt nume, de parca ar fi ceva revolutionar si nemaivazut.

De fapt, cred cu tarie, din tot sufletelul meu negru ca daca ar face o roata, o roata simpla, de silicon si cu janta de aluminiu anodizat (am stabilit deja ca la hardware sunt asi) si i-ar da o denumire pompoasa gen iWheel, tot s-ar gasi o gramada destul de mare de fani, care sa dea 289 de coco pe ea, in pofida faptului ca n-ar avea utilitate practica. Sau apa, ca in exemplul urmator: (click pentru a vedea imaginea mai mare)

De chestia asta mi-am dat seama din urmatorul filmulet in care se prezinta iOS 5.

Notification Center, notificari in LockScreen, integrarea Twitter in sistemul de operare, tasta „oarecum” dedicata pentru facut poze, etc, toate astea le aveam de cativa ani buni pe oricare alt telefon destept.

De ce sa astept sa reinventeze inginerii de la Apple tehnologii si functii care deja exista, ca sa ma pot, in sfarsit, bucura de ele, nu pot sa-mi dau seama, dar se pare ca exista si fanatici care cred ca atata timp cat o inovatie n-are pe ea un mar argintiu si nu costa o gramada de iepuroi, aceea inventie nu exista.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.