Cum am pierdut eu o galeata de bani

Undeva prin septembrie 2011 scriam un articol despre cum as vrea eu o aplicatie care sa-mi cheme taxi in functie de locatia mea, prin apasarea doar a catorva butoane. Ofcors, ideea mea a fost pusa in practica mai devreme decat ma asteptam eu, si n-am reusit sa-mi dau seama inca daca intradevar eu am fost primul – pe site-ul lor scrie „copyright 2011”. Oricum, idei d-astea geniale mai am din cand in cand, tot ce astept e cineva cu bani dispus sa investeasca in mine si sa facem profitul bara-bara.

Dar lasand prostiile si parerile de rau, sa discutam un pic despre Clever Taxi care-i disponibil moka in Google Play.

Aplicatia are interfata in engleza dar si in limba romana, si preia automat locatia afisand o lista de companii de taxi locale. Pentru Iasi de exemplu, lista e compusa din Lux Taxi, Euro Taxi, Delta Taxi, Taxi Unreal, Pharma si For You.

Aplicatia trebuie activata prin confirmarea a catorva date care cuprind numele, numarul de telefon, adresa de mail, apoi e de ajuns introducerea numarul, blocului si inca ceva detalii pentru sofer. Adresele folosite mai des, gen acasa, serviciu, etc.

Aplicatia este deosebit de utila cand trebuie sa chemati un taxi dupa ce ati betivanit atat de crunt incat purtarea unei conversatii telefonice cu dispeceratul iese din calcul. Sau daca sunteti mut de uimire, speachless, gen. Ce-i drept eu inca n-am folosit-o, dar cum o testez pun si un video de confirmare šŸ˜‰

Latest Comments

  1. acsel 14 decembrie 2012
    • Mack 14 decembrie 2012
  2. cipoc 15 decembrie 2012
    • Mack 15 decembrie 2012
  3. Ovi 23 decembrie 2012
    • Mack 24 decembrie 2012

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.