Aberatii despre tigari

De ce fumeaza lumea? Eu fumez pentru ca beau bere, si merge grozav un Kent HD dupa o gura de bere rece la o terasa, pentru ca uneori ma plictisesc si-mi umplu timpul fumand o tigara, sau pentru ca sunt nervos si am impresia (eronata, si asta o stiu si eu prea bine) ca o tigara o sa ma calmeze.

Un prieten de-al meu fumeaza pentru ca o tigara il relaxeaza cand este nervos, si din obisnuinta…O tigara nu are nici o valoare nutritiva, nu calmeaza decat cand esti in sevraj de la lipsa tigarilor, si totusi daca fumezi de ceva timp incepi sa simti aromele tutunului, sa ai preferinte…etc

Eu fumez de ceva vreme, cred ca prima mea tigara a fost un Carpati (fara filtru, furat de la tata si-am tusit de m-a luat naiba) pe la 14 ani. Dupa aia cred ca am inceput sa fumez usor prin clasa a 12-a, si a fost o perioada acum vreo 2 ani cand fumam aproape un pachet pe zi.

Am fumat si pipa, si tigari de foi si narghilea, si tigari de la basarabeni, si Plugaru (sunt mult mai ok cand le fumezi decat atunci cand le fumezi pasiv) si matase de porumb, si tigari lungi si slims, si mentol, si cu aroma de ciocolata si cu arome de cirese.

Am patit si o faza amuzanta, eram cu o prietena pe un traseu de munte, si cand am ajuns in varf si ne miram noi de ce aer tare si curat e in varf, imediat a venit si replica „Da-mi o tigara!”

De ce ma bucur? Ca de exemplu, azi fumez un pachet in 2 ore si cinci zile dupa nu mai pun gura pe o tigara fara sa le duc dorul.

Latest Comments

  1. Anonymous 30 iulie 2010
  2. Mack 1 august 2010
  3. Santaclaws 31 ianuarie 2012
  4. Macku 2 februarie 2012

Leave a Reply

Acest site folose葯te Akismet pentru a reduce spamul. Afl膬 cum sunt procesate datele comentariilor tale.