>Ce nu as fi daca as fi altceva

>
1. Nu mi-ar placea sa fiu bancnota.

Mereu in miscare, mereu in alt buzunar. M-as sufoca mototolit intr-un buzunar de geaca, in vre-un ciorap puturos sau, mai ingrozitor (Doamne fereste!) intr-un san de baba. Sunt si avantaje, e drept, dar nu vreau sa risc.

2. Nu mi-ar placea sa fiu chibrit.

Daca chibritele ar putea vorbi, oare cum ar discuta ele de momentele cand, din cand in cand, un balaur cu 2 capete (doua degete) fura cate un chibrit, ca imediat, sa se auda sunetul infiorator al gamaliei arzande. N-o fi ingrozitor sa stai inchis intr-o cutie toata viata ta, si de fiecare data cand se deschide sa stii ca tu ai putea fi acela care va aprinde, prin moartea ta, o alta tigara? Seamana a film de groaza, pe onoarea mea!

3. Nu mi-ar placea sa fiu chiuveta.

Obligata sa inghita orice prostii, de la sunetul ingrozitor al vre-unui cantaret fara talent pana la resturi de mancare, apa murdara si scuipat, probabil mi-ar crapa faianta de ciuda si-as blestema momentul cand mi s-a decis soarta, si in loc sa ajung vre-o vaza sau bibelou uitat pe vre-un mileu am ajuns chiuveta. Si nu, faptul ca as fi putut sa ajung toaleta nu ma face deloc sa ma simt mai bine.

Leapsa asta am luat-o de la Vali cu japca, ca nu eram printre cei targetati. :p

Latest Comments

  1. Vali 15 noiembrie 2010
  2. MaleSh 15 noiembrie 2010
  3. Mack 15 noiembrie 2010
  4. Mack 15 noiembrie 2010
  5. Anonymous 17 noiembrie 2010
  6. Mack 18 noiembrie 2010
  7. BLUE_HURT 22 noiembrie 2010
  8. Mack 22 noiembrie 2010

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.