Articol cu vaca.

In seara asta stateam pe un scaun minuscul, ca alea care le aveam cand eram la gradinita, si dupa un timp, l-am cedat unui amic. Inainte de toate, fiind prieteni si colegi de gradinita, binenteles ca avem amintiri comune. Si cum  ne-am amintit noi de toate chestiile faine de pe vremea aia, prietenul asta a meu a exclamat:

Mai avem juma’ de viata si murim.

Si chestia asta am luat-o ca pe o chestie amuzanta. Cand esti singur, n-ai realizari, toata viata ta e un faill, probabil ca in situatii de-astea deja incepi sa-ti iei masuri pentru palton, de-ala de lemn.
Dar cand esti inconjurat de familie, iar zapada iti scartie sub picioare asa cum iti scartia si acum 10-15 ani in timp ce te indrepti spre prietenii si colegii de gradinita si ai pe cap o caciula d-aia de rus, care are urechi care se pot prinde si sub barbie, si de-asupra capului, si mergi prin noapte ascultand Like a G6 de la FarEastMovement chiar nu poti sa iei asta ca o veste proasta. Ei si ce?
Life is great.

PS:Situatie aproape ipotetica:
Eu si cu inca doi jucam RedAlert2-Yuri’s Revenge. Face unul server, nu-s alege nimeni factiunea cu care sa joace ci ne bagam toti cu „random”.
Primul zice: -Eu sunt cu Aliatii, am picat cu USA.
Al doilea zice:  -Da, si eu sunt tot cu Aliatii, am picat cu Franta.

Eu: -Sunt cu vaca… in timp ce dau click OK pe eroarea ce m-a scos din joc.

Latest Comments

  1. Mihaela Popa 7 decembrie 2010
  2. ripaila 8 decembrie 2010
  3. Mack 8 decembrie 2010
  4. ripaila 8 decembrie 2010
  5. Mack 8 decembrie 2010
  6. Anonymous 18 decembrie 2010
  7. Mack 18 decembrie 2010

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.