Ce ti-e si cu inspiratia asta

Zilele trecute vorbeam pe mess cu Roxana de pe lost inside my dream si m-a rugat s-o scuz cateva minute, pe motiv care are de scris un articol, si-si pierde inspiratia.

Si-am inteles-o perfect, stiu si eu ce insemana flow-ul care te loveste uneori, cand cuvintele parca se scriu singure, mai ales ca eu mai dispun si de o proasta memorie de scurta durata si daca ma iau cu altceva trebuie sa fac un pic de efort pana reusesc sa-mi aduc aminte.

Si ce-i mai naspa, ca dupa ce mi-am adus aminte despre ce voiam sa scriu, parca ideile nu prea se mai ciocnesc, subiectul e deja consumat in capul meu, fara sa lase vre-o urma aici. Si, uite-asa va treziti ca n-aveti ce citi.

Si asta e chiar naspa, tinand cont de faptul ca am o viata destul de liniara, sau, ma rog, cu o curba sinusoidala aproape perfecta, fara evenimente care sa ma scoata din cotidian. Nu-s implicat in cine stie ce proiecte mirifice despre care sa scriu, iar alte chestii care mi se intampla nu au ce cauta pe blog. Sunt zile cand imi vin idei una dupa alta, si cand incep sa le sortez imi dau seama ca numai una/doua merita transpuse in randuri si mai sunt zile cand tot ce fac e sa vad cati vizitatori am avut, sau, mai rau, simt ca am ceva de zis, simt ca trebuie sa scriu ceva, insa habar n-am ce.

Probabil daca as duce o viata mai agitata as avea de scris mai multe chestii interesante, nu ca acum, insa sincer sa fiu, aproape ma complac in situatia asta. And this is not good. Am nevoie de o muza. Se ofera careva?

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.