>Toata lumea buna ataca piata mobila

>

Când blogul meu o să devină o afacere de succes, un rai online pentru pasionatii de telefoane, arme si femei (nu neapărat în ordinea asta) o să vorbesc și eu cu un producator (cel mai probabil HTC) și-o sa-mi scot și eu un telefon branduit „Mack” că observ că-n ultima vreme se poartă treaba asta. Cum ar suna, de exemplu mackPhone?

Daca esti vreun gigant online sau IT&C, trebuie musai sa-ți scoti un telefon chiar dacă n-ai nici o treabă cu telefonia:

  • Apple au facut asta cu iPhone și le-a iesit de minune. Mă și mir cum au reusit sa vândă așa numitele smartphones care le lipseau funcții de bază gen trimitere mms, filmare, etc.
  • Google au scos și ei Nexus si Nexus S, plus alte zeci de telefoane cu Android încercând sa fie niste „iPhone killere”. Lucru de altfel reușit, era de îndeajuns sa aibă functie de copy-paste. Cu widgets deja le-a dat ceață la toti.
  • Mozilla Seabird, deși e doar un concept, arată chiar bine bine. 
  • Zilele astea, cei de la HTC, au anunțat că vor lansa 2 telefoane Facebook. Facebook zice că n-au nici o treabă în toată tărășenia asta, dar mă îndoiesc. Amarnic.
  • Intel dezvoltă si ei MeeGo, deci n-ar fi de mirare sa scoată un telefon în viitorul apropiat.

Și dacă tot suntem spre finalul articolului să ne lasam mintea să zburde spre un telefon facut sub brandul hi5, plin de sclipici, cu design special pentru cocalari si pitzipoance, sau un telefon alb-albastru, pe care să scrie frumos Twitter, și să aibă sonerii predefinite cu sunete de ciori si pițigoi. Dacă e ciripeala, atunci ciripeala să fie! Ce branduri si-ar mai putea lansa telefoane si ce caracterstici ar avea?

Latest Comments

  1. ripaila 31 ianuarie 2011
  2. Mack 1 februarie 2011

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.