>Voi va mai uitati la desene animate?

>

Mai aveam un pic sa inchid Opera si Chrome si sa ma trantesc in pat, dar mi-am dat seama ca trebuie neaparat, acum, la ceas de seara, sa impartasesc cu voi bucuria de a viziona desene animate.
Sa nu aud (pardon, sa vad, ca inca n-am implementat pe blog comentariile audio) de la voi ca „Vai, dar eu sunt prea mare/batran/serios/matur/etc pentru chestii d-astea copilaresti”.

Daca suferiti de oarecare jena, va spun ca subsemnatul avea o varsta destul de mare cand se uita cu drag la Sailor Moon, Dragon Ball Z sau Samurai X, ca sa nu mai zic de Serifii Stelari sau Macron 1.

Si daca alea enumerate mai sus sunt oarecum pentru varste mai mici, despre South Park, Family Guy sau Futurama nu poti sa zici ca-s pentru copii, pentru ca majoritatea glumelor sunt pentru cei care au trecut de varsta adolescentei, iar temele sexuale, injuraturile si aluziile fine abunda la tot pasul.
Si daca Nepoate se uita la Family Guy (m-am uitat si eu, confirm faptul ca e fain), eu recomand mai tare Futurama.
Are de toate: in primul rand e facut de aceiasi oameni care au facut si The Simpsons, are un pic de SF, personajele sunt variate si complexe iar glumele sunt inteligente si prezente la tot pasul. Era sa uit de Bender, care-i epic cu expresia lui „Bite my shiny metal ass”. Daca tot n-aveti incredere in ce va recomand, uitati-va la filmuletul asta (Link Youtube)

Deci, la final, cat ma uit eu la Futurama, va dau o lucrare de control:
Intrebarea nr:

 1. Voi va mai uitati la desene animate? 
 2. Daca da, la care, si daca nu, de ce?!?

Latest Comments

 1. acsel 14 iunie 2011
 2. Octi 15 iunie 2011
 3. Alexandra Bohan 15 iunie 2011
 4. Mack 15 iunie 2011
 5. lucian 16 iunie 2011
 6. kudublog 17 iunie 2011
 7. 2muraturi 18 iunie 2011
 8. Mack 21 iunie 2011
 9. Andrei Grozea 31 octombrie 2011
 10. Macku 31 octombrie 2011

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.