>Se premiaza creativitatea, numai ca muza-i BCR

>

Cand mi-a traznit prima data prin cap sa-mi fac blog stiam atat, ca e un loc unde pot scrie, care-l pot vedea si altii, si care, in principiu o sa-l acesez fara probleme si peste ani. Si eu de tinerel (de parca acu’ as fi vreun mos) am avut tendinta sa-mi notez prostii prin caiete care ulterior se pierdeau, si m-am gandit eu ca un blog ar fi o capsula a timpului pentru viata mea.

Insa pe undeva pe la inceputul lui 2010 ceva s-a schimbat.

Am inceput sa fiu mai serios, pentru ca lumea incepea sa citeasca ce aberam eu pe-acolo, si m-am simtit obligat cumva sa ridic stacheta. Acum, ca sa fiu sincer, care ma mai citeste, stie ca inca mai scriu prostii, dar mai rarut si mai de calitate.
Am inceput sa ma iau pe mine in serios, sa ma gandesc la mine ca o combinatie eronata de blogger-razboinic.
Am incercat sa scriu mai bine, sa scriu mai des, sa fiu activ pe twitter, pe alte bloguri, sa trec din online in offline.
Am incercat sa ma implic in campanii, si sa scot cate ceva din banii si timpul investit in macku.net.

Uite-asa am ajuns in situatia de a ma inscrie in Blogal Initiative, unul din proiectele de suflet ale lui Cristian China-Birta, o platforma de campanii pentru bloggerii care se iau cat de cat in serios.

Intamplarea a facut ca prima campanie derulata prin aceasta platforma sa fie de la BCR, un brand cu greutate, si cu sprijin de la Revista Biz (printre altele, gazdele primitoare de la SMS Iasi) si m-a pus in dificultate, pentru simplul fapt ca as minti cu nerusinare daca as zice ca-s mare fan al bancilor, sau ca ma pricep la credite, dobanzi si altele.

Mie imi trebuie o femeie care sa-mi gestioneze banii.

Chestia e ca imi plac provocarile si-o sa particip si eu, pentru ca se tine cont si de creativitate iar premiile puse in joc de BCR sunt foarte tentante: 1500 de iepuroi pentru primul loc, doua iPad-uri de 16GB pentru locul 2 si nici mai mult nici mai putin de 8 telefoane HTC cei clasati pe locul 3. Si e si prima data cand o banca se implica in asa mod in online pentru promovarea unui produs (Refinantare prin BCR), asa ca jos palaria.

Daca te crezi serios si vrei sa participi si tu, trimite un mail pe adresa contact@blogalinitiative.ro si Chinezu o sa-ti explice ce ai de facut.

Latest Comments

  1. taz 10 iunie 2011
  2. Mack 29 iunie 2011

Leave a Reply

Acest site folose葯te Akismet pentru a reduce spamul. Afl膬 cum sunt procesate datele comentariilor tale.