De azi sunt membru Compania 7

In seara asta a avut loc intalnirea anuala a jucatorilor de airsoft din Iasi, intr-o locatie secreta, in sensul ca daca ma duceam de unul singur, in mod clar nu reuseam sa gasesc Duken, caci acolo s-a tinut intalnirea.

Toata crema si caimacul airsoftului iesean a fost prezenta, si spre marea mea surprindere chiar s-au discutat subiecte interesante, s-au pus la punct modificari ale regulamentului, s-a discutat despre modul de acceptare a FNG la jocurile de airsoft, probleme legate de siguranta si ce-i mai important, cel putin pentru mine, a fost eliminarea si primirea de noi membri in Compania 7.

Cu alte cuvinte, desi joc airsoft de ceva vreme cu acesti oameni si mi-am facut prieteni printre jucatori, in seara asta, mai exact din seara asta, sunt oficial membru Compania 7 cu drepturi, obligatii si tot tacamul. Nu pot sa spun ca am muncit mult ca sa ajung la acest moment, pentru ca airsoftul e in primul rand distractie cu niste persoane de toata isprava, si daca ma simt bine facand ceva, nu prea o vad ca munca. (Chiar, fotbalistii profesionisti sunt muncitori calificati?)

Dar ca orice Leu, a crescut inima in mine cand am vazut mainile ridicate votand pentru primirea mea intr-un club oarecum exclusivist. Si cand zic exclusivist, ma refer la faptul ca membrii trebuie sa aiba inainte de toate onoare si fairplay, ceea ce e mai greu de gasit in zilele noastre. 馃槓

Latest Comments

  1. Lauriciu 5 februarie 2011
  2. Andreea 5 februarie 2011
  3. Mack 5 februarie 2011
  4. Lauriciu 5 februarie 2011
  5. Mack 5 februarie 2011
  6. battlay 5 februarie 2011
  7. Mack 5 februarie 2011
  8. Marius 31 martie 2011
  9. Mack 31 martie 2011

Leave a Reply

Acest site folose葯te Akismet pentru a reduce spamul. Afl膬 cum sunt procesate datele comentariilor tale.