A inceput SMS Iasi

Am ajuns la Social Media Summit destul de devreme, si am recunoscut cativa dintre bloggerii si bloggeritele din Iasi, plus altii cunoscuti din alte zone.
Cu o foarte mica intarziere a inceput prima conferinta si Ciprian Gavriliu ne-a vorbit despre istoria bloggosferei din Iasi. Imi imaginez ca a fost un pic de munca in intocmirea materialului dat fiind faptul ca in afara de cateva campanii de succes, pe plan local nu se intampla ce se intampla in capitala. Sau vorba lui Chinezu, promovarea brandurilor sau evenimentelor locale se face tot (din pacate) prin social media din Bucuresti. Trebuie lucrat la descentralizare, insa mai e foarte mult de munca.
Prezentarea lui Cristian China-Birta a facut deliciul audientei, vorbind printre altele (in stilul lui caracteristic) despre necesitatea organizarii blogosferei locale. Un lucru foarte greu de realizat, zic eu.
Ultima prezentare a fost facuta de C膬t膬lin Tenita despre topul bloggerilor realizat de Zelist impreuna cu revista Biz. Moldova este, ca de obicei, pe locul 3. Si nu mica mi-a fost mirarea cand in topul blogurilor locale se aflau unele de care n-am auzit deloc.

E primul meu articol care-l scriu folosind telefonul, si e un chin, o sa adaug diseara link-uri si poze.

Later edit, am pus link-uri 馃檪

Latest Comments

  1. Andreea 4 martie 2011
  2. Mack 4 martie 2011
  3. Andreea 4 martie 2011
  4. Mack 5 martie 2011

Leave a Reply

Acest site folose葯te Akismet pentru a reduce spamul. Afl膬 cum sunt procesate datele comentariilor tale.