Vis cu iaurt, femei si iPad2

Ma trezesc. Ma sprijin in coate, si ma uit cu ochii impaienjeniti prin camera. E doar o lumina verde, ritmica si difuza care o imprastie butonul de deschidere a monitorului si nu vad mai nimic.

Imi amintesc ca visam ceva fain inainte de a ma trezi brusc si simt o parere de rau ca m-am trezit, si probabil n-o sa aflu cum se termina. Ma trantesc din nou cu capul in perna si brusc ma trezesc inapoi in vis, exact in acelasi moment inainte de a ma trezi.

Ma simt ca in Inception, nu-mi mai dau seama daca trezirea a fost pe bune, sau doar am visat. La dracu’, imi trebuie si mie un titirez sau ceva de genu’.
Ma trezesc din nou. Mai mult de-atat, ma ridic din pat si dupa un mic detur pe la baie, intru in bucatarie. Pun mana pe usa de la frigider si trag de ea. Lumina de la frigider ma loveste ca o tigaie in cap. N-am fost lovit niciodata cu tigaia in cap, dar imi imaginez ca se simte cam asa cum o simt eu lumina puternica, acum.

Cotrobai cu mana prin frigider si scot un pahar de Cremosso cu mure si zmeura. Parca le mancasem pe toate patru. Ridic din umeri, imi fac rost de-o lingurita, si iau o gura de iaurt. E rece si bucatile de zmeura si mure sunt mari si consistente. Semintele sau ce naiba sunt chestiile alea mici si tari imi raman printre dinti si n-apuc sa termin paharul ca doua tipe, una blonda si una roscata, deschid usa la bucatarie si ma intreaba:

-Nu vii inapoi in pat?

Ma uit la paharul cu Cremosso, ma uit la ele si ma gandesc ca e ceva tare ciudat in toata chestia asta. Nu ma omor nici dupa roscate nici dupa blonde, plus ca prietena mea e bruneta cu ochii verzi. Ma intind dupa iPad2 sa vad cat e ceasul…Ce naiba, de cand am eu iPad2? Imaginea se destrama…
…si ma trezesc in pat, alarma de la telefon face ca toate animalele…
Mai bine ma duc sa mananc ceva, ca intr-o ora trebuie sa fiu la serviciu. Poate chiar un Danone Cremosso…

Acest articol e scris pentru campania Tu alegi! Poate castig si eu un iPad2.

Latest Comments

 1. barba 6 martie 2011
 2. Mack 6 martie 2011
 3. Luisa88 6 martie 2011
 4. Mack 6 martie 2011
 5. Andreea 6 martie 2011
 6. Mack 6 martie 2011
 7. blue_hurt 7 martie 2011
 8. Mack 7 martie 2011
 9. addicted 30 martie 2011
 10. Mack 30 martie 2011
 11. addicted 30 martie 2011
 12. Mack 30 martie 2011
 13. addicted 1 aprilie 2011

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.