Dovezi privind existenta extraterestrilor, de la FBI.

Acum vreo 3 zile, (da, intradevar, ma misc cam greu) FBI a facut public pe internet, niste documente pastrate pana acum secrete, care arata asa:

In documentele „scapate” pe net, agentul apartinand FBI spune, dupa cum puteti citi si singuri, ca:

  • Un investigator din cadrul AirForce ar fi sustinut ca 3 (trei) asa numite „farfurii zburatoare” ar fi fost recuperate din New Mexico.
  • Obiectele ar fi fost de forma circulara, cu centru bombat, cu un diametru de aproximativ 50 de picioare.
  • Fiecare dintre cele 3 ar fi fost ocupate de cate 3 corpuri de forma umana, nu mai inalte de 3 picioare, imbracate in haine metalice cu o textura foarte fina, dar cu o constructie similara cu a combinezoanelor pilotilor de avioane.
  • „Farfuriile zburatoare” ar fi picat in New Mexico din cauza interferentelor cauzate de un radar de mare putere din zona.
  •  Agentul FBI nu ar mai fi investigat mai departe subiectul.

Deci, sa recapitulam: FBI, pe site-ul lor, dau drumul sa vada tot civilul, dupa 50 de ani, un document in care un agent FBI ar fi vorbit cu un investigator de-al USAF, ( informatie la mana a 2-a ) si cel din urma ar fi sustinut ca au recuperat 3 farfurii zburatoare cu echipajul aferent, prabusite din cauza unui radar foarte puternic. Agentul FBI nu a mai facut cercetari (informatii neverificate) in privinta celor afirmate de investigator.

Acum sa nu ma intelegeti gresit, eu sunt de parere ca nu suntem singuri in univers, si nu-mi explic multe din chestiile (Nazca, Machu Picchu, piramidele, descrierele vimanelor din Mahabharata si Ramayana, etc) de pe lumea asta, dar imi doresc ceva mai palpabil in materie de dovezi, decat un document scanat, cu informatii neverificate, de acum 50 de ani, dintr-o terta sursa…
Pe de alta parte, cum zicea si un prieten de-al meu, e interesant cum in 2000 de ani am evoluat atat de greu, si in decurs de 100 de ani, si mai ales ultimii 50, am ajuns la un nivel de tehnologie atat de avansat, in conditiile in care oameni destepti au fost timpul. Mno, voi ce parere aveti?

Apropo, documente „in original” pe site-ul FBI, aici.

Latest Comments

  1. blue_hurt 14 aprilie 2011
  2. Mack 14 aprilie 2011
  3. blue_hurt 15 aprilie 2011
  4. Mack 18 aprilie 2011

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.