Salvati omenirea, nu planeta!

Acum cateva minute Rocsana si Pavel se plangeau pe twitter de vremea grozava din Iasi care arata mai degraba a toamna tarzie decat a primavara. Pe de alta parte, tot in seara asta am aflat de la acsel ca Iasul este mai poluat ca in anii anteriori.

Un lucru e clar, n-oi fi tampit sa zic ca vremea nasoala se datoreaza numai poluarii din Iasi, insa clar e din cauza faptului ca otravim planeta cu tot felul de chimicale, gunoaie si noxe.
Si astfel ajung la alta chestie: toate asociatiile astea ecologiste spun „Salvati Terra”.
Sa fim seriosi, Pamantul exista de aproximativ 4,57 miliarde de ani, si-o sa existe inca vreo 5 miliarde de ani, cand inevitabil va fi inghitit de Soare cand se va transforma intr-o pitica alba. Ca o sa mai fim noi prin zona sau nu, din punct de vedere al planetei conteaza mai putin.

Problema nu-i ca trebuie sa salvam planeta noastra, ci ca trebuie sa salvam actuala stare de fapt, care nu zic, e destul de draguta, cu oceane albastre, cu mamifere si paduri de foioase, cu deserturi si jungle, insa nici cu peisajele din Jurasic nu mi-e rusine.

Deci, e necesara o rectificare, din „Opriti poluarea, salavati planeta” in „Opriti poluarea, salvati omenirea” ca altfel, o viitoare civilizatie o sa faca filme cu viata oamenilor pe un viitor Discovery, cum facem noi acum despre dinozauri. Si nu-i amuzant…

Latest Comments

  1. acsel 14 aprilie 2011
  2. Mack 14 aprilie 2011
  3. criss266 2 aprilie 2012

Leave a Reply

Acest site folose葯te Akismet pentru a reduce spamul. Afl膬 cum sunt procesate datele comentariilor tale.