Legatura dintre Robert Downey Jr. si Call of Duty Black Ops 2

Daca nu stiati, am intrat in ultima saptamana inaintea lansarii celui de-al 9-lea joc din franciza CoD si anume Call of Duty: Black Ops 2. Lansarea va avea loc pe data de 13.11.2012 si ramane de vazut daca va fi un succes. Eu personal am indoieli.

Totusi, in spiritul traditiei care se contureaza in jurul lansarilor ultimelor titluri din seria CoD, si acum avem parte de un live action trailer:

Guess Who Brought a Jet to a Gun Fight? Ultimul clip de acest gen este regizat de Guy Ritchie si ii are ca protagonisti (printre altii care nu-i recunosc) pe Robert Downey Jr., celebru pentru filmele Iron Man, Sherlock Holmes sau Avengers, pe tipul care are canalul FPSRussia, si o vlogaritza din USA – ijustine.

Dupa cum se poate vedea si in live trailer o sa aveti parte din plin de drone si robotei care sa va ajute sa rupeti gura  targului tastaturile in principalul concurent pentru Medal of Honor: Warfighter, deja lansat. Apropo, ca tot vorbim de MoH, probabil in zilele ce urmeaza o sa revin cu un mic review asupra jocului. 😉

Deasemenea, daca le-ati ratat pe celelalte doua live-action trailere cu ajutorul carora si-a promovat Activison jocurile din seria Call of Duty, le puteti urmari mai jos 😉 Vizionare placuta!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.