Cititi, ca l-am scris in conditii vitrege…

Pentru ca telefonul meu se screme pe o liniuta de semnal edge, iar calculatorul de pe care scriu aceste randuri se screme la randul lui cu o liniuta de semnal DigiMobil, si singurul browser instalat e un IE7, o sa scriu despre doua chestii:.

1.Mi-am intrebat un coleg care nu-l vazusem de ceva timp pe la serviciu, cu eterna si mirobolanta intrebare „Business or pleasure?” Si el, dragul de el, care invatase numai rusa si franceza, si aia pe vremea cand nu se cadea chiar asa nasol la BAC, mi-a raspuns in doi peri: „Yes!”
Saracul, a raspuns si el cum stia, cu putinul vocabular romglezesc care-l are oricine, dar daca ma intrebati si pe mine aceiasi chestie, in acest moment, referitor la prezenta mea la Prundul Bargaului, jud.Bistrita-Nasaud, voi raspunde la fel.
Fac parte din #######, si chiar daca treaba asta mi-a schimbat total programul si m-a tinut departe de casa si prietena (miss u), nu pot sa nu zic ca nu ma simt bine langa colegii si prietenii mei. Daca o sa aparem in presa, promit ca revin cu detalii. Daca nu, nu. 🙂

2.Sincer am lasat asta la urma, pentru simplul motiv pentru care mancam si placinta cu branza dupa strachina cu bors, (Taz, mi-e dor de borsul tau, daca ai sti ce zeama chioara fac astia pe-aici…) adica, ce-i mai bun la final.

Deci…suspans..sunete de tobe…babe care-si fac cruce cu limba-n gura…gagici in fustite care lesina…copii care cad la BAC…aplauze….explozii de artificiii si confetti…

AM CASTIGAT!!!

Da, am castigat. Stiti ca va ziceam eu ca m-am inscris la Blogal Initiative, am scris ceva si despre credite, si-am filmat impreuna cu Iustin, Andrei si Acsel doua spoturi (aici si aici) care se pare c-au placut nu numai juriului Blogal Initiative din cadrul campaniei Refinantare BCR. Nu am castigat eu, personal, chiar daca blogul meu a aparut in lista postata de Chinezu.
Asta sa fie clar. A fost o echipa, echipa #NuCoboriCaUrcamNoiTeam. S-a discutat mult si s-a baut la fel de multa bere pana sa realizam chestiile astea faine care ne-au adus victoria. Nici unul dintre noi nu ar fi reusit fara ceilalti si fiecare a avut contributia lui la fel de importanta. Sincer, ma incearca un sentiment naspa ca doar blogul meu apare in lista castigatorilor cand ar fi trebuit sa aparem toti, dar se pare ca se vor face anumite clarificari in perioada imediat urmatoare.
Ah, probabil va intrebati ce-am castigat? Locul 3, adica un telefon HTC, probabil de ultima generatie, care o sa-l impartim intre noi. Am impresia ca o sa aparem si prin revista Biz, asa ca am ajuns si vedete 🙂

Latest Comments

  1. Octi 8 iulie 2011
  2. Mack 9 iulie 2011
  3. MaleSh 10 iulie 2011
  4. Mack 10 iulie 2011
  5. lucian 12 iulie 2011

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.