Iarba e buna!

Cine vede titlul asta sigur zice „Asta e fumat. Nebunul a descoperit iarba si isi povesteste experientele extrasenzoriale pe blog, sa faca in ciuda organelor. De politie. Si plamanilor care n-au mai fumat de ceva vreme” 


Cu parere de rau pentru Ana, atat va zic- va inselati! N-am sa va povestesc despre Sabia Intunericului (cine nu stie despre ce vorbesc ii recomand cu drag si voie buna sa asculte sceneta radiofonica intitulata Iarba Neagra de la Planeta Moldova) ci mai degraba despre iarba aia care-i interzis s-o calci prin parcuri. Ma rog…interzis pe la noi.

Cand eram mai mic ma alergam, ma tavaleam, ma odihneam prin iarba, spre disperarea mamei care se chinuia sa scoata petele de clorofila. Si clorofila-i dracu’.

Revenim la ale noastre, cu cat cresti, cu atat mai mult capeti un fel de repulsie pentru o chestie atat de superba ca iarba verde. Voi de ce credeti ca dorm betivii in sant? Whoaa cat de moale si primitor poate fi un covor de iarba cruda, mirosind a natura, cu greieri si tot felul de ganganii cand treci peste conceptiile ca „Stii, iarba e murdara, are carcalaci!” (a se citi bacterii/microbi)
Cauta pe wikipedia, ai microbi in gura, e o chestie absolut normala, si tu te plangi de aia din iarba?

Se pierde contactul cu natura in asa hal incat ajungi sa te pui in fund pe o pereche de manusi, pe un portofel, pe o sacosa sau pe un ziar, numai sa nu te asezi pe iarba pentru ca iarba este…

Este ce? Ce are iarba atat de respingator, murdar, etc, incat nu merita sa te intinzi pe ea?
Va spun eu ca n-are nimic. Am avut azi toata ziua aventuri la firu’ ierbii. Numai tavalit prin buruieni am stat. E mirific si recomand la toata lumea. Ca pun pariu ca n-ati mai stat de ceva timp intinsi efectiv in iarba fara patura sau alte straturi „protectoare”.

Imi doresc ca in miribolantele parcuri care vor aparea in cadrul complexului Palas, sa gasesc, in locul obisnuitelor pancarte, ceva de genul:

Da-i greu. Greu tare. Ca la noi in Romanica, iarba nici nu se fumeaza, da’ nici nu se calca 馃檪

Latest Comments

  1. Virgil Adumitroae 21 august 2011
  2. taz 22 august 2011

Leave a Reply

Acest site folose葯te Akismet pentru a reduce spamul. Afl膬 cum sunt procesate datele comentariilor tale.