Ma mai intorc la Costinesti, clar!

In sfarsit am ajuns si eu la mare.
Adica am ajuns de mai de mult, dar unde sunt eu cazat nu prea e semnal pentru stick-ul de RDS iar thethering de pe Galaxy S nu pot sa fac ca nu mai am megabytes. Am mai fost o data la Kogalniceanu acum vreo 5 ani si-am vazut Marea Neagra de la distanta, insa aia nu pot s-o pun la socoteala.

Apropo, daca vreti cazare la cort in Costinesti, cum am stat eu, e un nene pe strada Viilor, numarul 11b unde am pus vreo 4 corturi. E cam departe de plaja, la vreo 15 minute de mers lejer insa compenseaza prin alte calitati: pretul mic, zona e linistita, ai acces la dus si frigider, si practic esti stapan acolo. Cine-i mai pretentios poate inchiria si camere, eu nu le-am vazut ca oricum nici in cort n-am stat prea mult.

 De plaja si de apa m-am plictisit destul de repede (acum sunt slightly overcooked deci ma cam feresc de soare), fix asa cum ma asteptam insa daca o sa ma intorc vreodata aici in Costinesti, o sa ma intorc pentru o singura chestie: barul White Horse. Muuulta lume mi-a recomandat sa merg la varianta englezeasca a „Calului Balan” si dupa ce am fost doua seri la rand, pot spune sincer ca e super fain. Muzica rock, oameni de treaba, distractie la maxim, bautura la preturi decente, reteta perfecta pentru noptile albe de la mare.

Latest Comments

  1. taz 29 august 2011

Leave a Reply

Acest site folose葯te Akismet pentru a reduce spamul. Afl膬 cum sunt procesate datele comentariilor tale.