>In Selgros, ca un cavaler Jedi.

>

Eram alaltaieri (parca, damn, prea multa bere) prin Selgros facand cumparaturi pentru gratarul ce se anunta la orizon in ziua imediat urmatoare (sa traiasca Oli, bucatarul sef) si-am dat peste un XboX 360 cu Kinect, pentru probe.

Ca tot zicea Acsel ca el vrea neaparat Kinect, m-am bagat si eu in seama cu jucaria sa vad ce-i poate capul. Ma rog, procesorul grafic 馃檪

Situatia era oarecum penibila, sa te maimutaresti in fata unui televizor si sa se uite babele si mosnegii la tine ca la un nebun, neintelegand de ce iti fluturi mainile prin aer ca un cavaler Jedi folosind Forta, insa experienta e suuper.
 
Fain si Wii, n-am ce zice, dar faptul ca la Kinect n-ai nevoie de controllere, joystick-uri sau alte dispozitive si poti controla totul cu mainile e chiar revolutionar.
Concluzie? Raman adeptul pc-ului ca platforma pentru jocuri (abia astept sa apara in toamna asta ModernWarfare 3 si Battlefield 3) si n-am de gand sa-mi iau consola. Inca. Dar…daca o fi vreodata…, Kinect e o chestie foarte misto. 

Latest Comments

  1. Virgil Adumitroae 4 septembrie 2011
  2. Macku 4 septembrie 2011

Leave a Reply

Acest site folose葯te Akismet pentru a reduce spamul. Afl膬 cum sunt procesate datele comentariilor tale.