Sunt degustator calificat, cu acte in regula…

Daca acum ceva timp Taz ma intreba daca sunt un betiv de succes sau unul ratat, acum are si dovada ca ceva acolo tot sunt, cu ajutorul celor de Jameson Whiskey:

Degustator calificat, da?!

Lasand gluma la o parte, astazi, dupa ce am prestat un pic la serviciul care-mi asigura mancarea, am decis sa imbrac si haina de blogger ca sa-mi asigur bautura. Si nu orice bautura. šŸ™‚ Cum am mai zis, autobuzul cu whiskey Jameson a venit in Iasi, si am fost invitat alaturi de alti bloggeri la eveniment.

Desi ma asteptam sa ajung ultimul in fata la Iulius Mall unde era parcat autobuzul, am ajuns primul. La un minut dupa sosirea mea a aparut si Madalina, si imediat dupa si-au facut aparitia si Acsel, Iustin, Quadroq, Somnulescu si nu in ultimul rand, Alexandra.

Imediat ce am fost recunoscuti de catre echipa Jameson, am fost pusi la masa. Dupa vreun sfert de ora in care s-au rezolvat unele probleme tehnice (deh, se mai intampla), am fost invitati alaturi de Cosmin Lupan (brand ambasador) la parterul autobuzului unde am aflat care-i treaba cu bautura asta.
Desi eu personal (si nici ceilalati) nu auzisem pana acum de Jameson, mi-am dat seama ca asta e o chestie specifica patriei. Ca suntem noi, ca tara, mai in urma cu unele chestii, ca pe afara bea lumea Jameson de rupe…

Mno, eu nici nu sunt mare bautor de whiskey, daca ma prostesc si eu o data la doua-trei luni cu un Jack e lucru mare, asa ca mare mi-a fost mirarea cand am degustat trei sortimente de whiskey si chiar erau foarte diferite ca arome.

Imediat ce s-a terminat partea informativa, am fost invitati la etaj unde am degustat combinatiile recomandate de Jameson cu 7up/Sprite (preferata mea), cu mere si cu inca o chestie care nu mi-o amintesc acum, ceva cu „c”, pe muzica unui dj care invartea la butoane special pentru noi.

Dupa vreo doua paharele la etaj, am coborat din autobuz, ne-am tras iar in poze, am primit si niste mici atentii, dintre care cea mai notabila este o sticla de 700ml de licoare triplu distilata, si-am aterizat in La Corniche, in Iulius Mall unde am mai discutat chestii, cu un Jameson cu 7up in fata, in colitisorul special destinat si rezervat.

La final ce pot sa zic decat ca de baut am baut, de invatat chestii noi am invatat, m-am vazut si cu cativa bloggeri care nu-i mai vazusem tocmai de la blogmeetul organizat de mine, si-am plecat si cu atentii acasa. Singura chestie ciudata, nu neplacuta, doar ciudata, a fost ora, poate un pic prea devreme pentru treburi d-astea bahice…

Ah, inca o chestie, autobuzul pleca de aici spre Cluj apoi spre Sibiu. Nu stiu cine-i de pe acolo, dar recomand sa participe, e o experienta cel putin interesanta. Sau daca nu ajungeti pe-acolo, puneti mana pe o sticla de Jameson, e chiar bun.

Latest Comments

  1. Radu 12 septembrie 2011
  2. Coca Marcel 12 septembrie 2011
  3. Macku 12 septembrie 2011
  4. Gabi 29 iunie 2012
  5. Gabi 29 iunie 2012

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.