De treci codrii de arama, de departe vezi aproape…

Afisul eventului. Arata fantastic padurea, nu?

Cand o sa recitesc peste vreo 20-30 de ani articolul asta, probabil o sa-mi cante pe fundal „Pusca si cureaua lata”, nu ca mi-ar placea foarte tare piesa, dar alta mai potrivita nu cred ca se gaseste. Mno, ar mai fi aia de la Fara Zahar, care incepe cu „De treci codii de arama, de departe vezi arzand…” dar parca nu prea are legatura cu ce vreau eu sa zic…

In scurt timp, o sa ma ridic de la pc, o sa-mi imbrac uniforma de camuflaj, o sa-mi pun ochelarii balistici, o sa-mi iau in spate geanta cu G36-le meu tunat, si-o sa-mi incep deplasarea spre Botosani, unde, la umbra codrilor de arama, inconjurat de prietenii mei din Bauri – C7 si alti jucatori de airsoft din tara, voi participa la primul meu event de airsoft mai mare decat interjudetenele la care am mai fost.

Uite ce zic chiar organizatorii, baietii de la U.S.L.A.: chiar pe site-ul evenimentului:

Clubul Sportiv Airsoft Botosani in parteneriat cu Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Botosani va invita in perioada 7-9 Octombrie sa luati parte la prima editie a evenimentului airsoft „Lupta pentru Codrii de Arama”. Evenimentul va avea loc in proximitatea centrului de agrement Agafton-Botosani, in renumita padure Codrii de Arama, o zona pitoreasca, cutreierata cândva de geniul poeziei românesti, Mihai Eminescu.


Promit ca revin cu detalii, eventual „reportaje de razboi” si binenteles, imagini si poze, cat de repede pot.

Latest Comments

  1. Blue_hurt 13 octombrie 2011
  2. Macku 16 octombrie 2011

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.