Crosul Loteriei de la Iasi.

Zilele trecute rasfoaim (digital vorbind) blogurile iesenilor sa vad ce se mai intampla, cand am vazut un articol scris de Seaqxx despre Crosul Loteriei Romane, intrecere sportiva organizata simultan si concomitent in acelasi timpla聽Iasi, Cluj-Napoca, Bucuresti, Timisoara, si Constanta de ghici cine…Loteria Romana!

Eu sunt alergator de felul meu, chiar si la serviciu particip la competitii de atletism cu rezultate foarte bune, asa ca mi-am anuntat colegii (o parte din ei deja stiau) si in dimineata zilei de astazi, ne-am inscris (cu o singura exceptie) la categoria Seniori Nelegitimati.
Pana sa ma aliniez la start, am facut o investitie de 3 lei si-am cumparat un loz cu gandul ca o sa fie necastigator, si-o sa intre la extragerea pentru telefonul mobil care s-a organizat dupa cursa. Ghinion, lozul a fost castigator, dar cu un premiu instant de 3 lei. In loc sa-mi iau banii inapoi, mi-am mai luat un loz care din nou s-a dovedit a fi castigator. La fel ca mai inainte, mi-am mai luat unul in contul premiului si acela fiind din nou castigator. Exact cand incepea lumea sa se uite ciudat la mine, am nimerit unul necastigator care m-a facut sa pierd o ora si ceva dupa alergare (cat a durat extragerea), sperand ca n-o sa plec cu mana goala. Binenteles, n-am castigat nimic.
Revenind la momentul cursei, m-am aliniat si eu la linia de start din fata Palatului Culturii, printre primii, lucru care nu m-a scutit de un foarte periculos slalom printre copii, pana undeva pe la jumatatea bulevardului Stefan Cel Mare, cand ne-am rarit considerabil. Dupa un traseu de 4300m, cu prima jumatate reprezentand numai urcus, am ajuns la linia de finish pe onorabilul loc 16 la categoria mea – seniori amatori.
Poze nu prea am, dar am reusit sa filmez premierea baietilor si fetelor amatori. Si cu asta am ramas, cu filmarea, cu tichetul de control, numarul de concurs si, dupa cum m-a luat somnul, cred c-am prins si un inceput de raceala. Dar a fost fain. Acum sa vad cat de fain e ceaiul si pastilele 馃檨

Latest Comments

  1. Grajdeanu Iuliana Cosmina 3 octombrie 2011

Leave a Reply

Acest site folose葯te Akismet pentru a reduce spamul. Afl膬 cum sunt procesate datele comentariilor tale.