Pe cine NU invidiez eu

Nu-i invidiez pe aia care au bani multi. Tot ce imi doresc e sa am destui cat sa traiesc eu si inca vreo doua-trei suflete dragi pe langa mine (a man gotta provide, right?), si sa pot sa-mi fac eu cateva hataruri pe luna.

Nu-i invidiez pe aia cu masini bengoase. Tot ce vreau eu un Golf cat mai nou, negru, care sa ma duca de colo colo si sa nu imi pape banii mai rau ca (o viitoare) nevasta.

Nu-i invidiez pe aia care au telefoane smechere. Am eu niste combinatii care in ultima vreme mi-au dat acces la cele mai smechere telefoane si tablete.

Nu-i invidiez pe aia care au mai multe femei. Eu vreau una si buna. Si o am. So fuck you because reasons.

Nu-i invidiez pe aia care au serviciu mai bine platit ca mine. Eu fac ce mi-am dorit de cand ma stiu si o sa fie din ce in ce mai bine.

Nu-i invidiez pe aia care sunt mai buni ca mine. Am si eu calitatile mele, si chestiile mele care le fac mai bine ca altii.

Nu-i invidiez pe aia care au pile si pot sa aranjeze tot felul de chestii. Eu mi-am facut eu pile, si asta fara sa fiu dator cuiva.

Eu ii invidiez pe aia care au timp. Aia care dupa ce si-au terminat serviciul se pot pune in pat si dormi cat vor ei, care pot citi cat vor ei, care pot juca toate jocurile de pe lume, care pot sa urmareasca toate filmele si serialele din lume, care pot iesi cu prietenii si care se pot pune in pat fara sa-si faca griji ca nu au facut cutare lucru.

Atat.

Latest Comments

  1. Cipri.S 3 octombrie 2012

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.