A aparut Battlefield 3. Bine, e beta…

Steam are un concurent, de ceva vreme cei de la EA si-au facut propriul software de descarcat si vandut jocuri, cu numele apocaliptic de Origin.

Ce legatura are? Uite ca are: ieri a aparut varianta Beta la multiplayer-ul Battlefield 3 care poate fi jucat de toata lumea, ca-i moka. Descarci Origin, iti faci cont, dai la Store, apoi la Free Games, si de acolo cred ca va descurcati. Mai aveti nevoie si de un browser pentru a intra in joc, orice altceva decat Opera pentru a porni jocul.

Deasemenea, jocul cere o placa video noua, eu cu GT 430 pot sa-l joc destul de bine, insa un prieten cu GeForce 8800 GTS (care la vremea ei era aproape de 3 ori mai scumpa ca a mea) nu poate. Ma rog, poate, da-i merge nasol rau.

Eu mi-am facut cont aseara, si-am apucat sa joc un pic de Battlefield 3.
Sunt disponibile 2 harti (Operation Metro si Caspian Border) si 2 moduri de joc (Rush si inca o chestie care n-am apucat s-o joc) si 4 clase diferite: Support, Engineer, Assault si Recon, fiecare cu echipamentul lui initial, care pe masura ce joci devine din ce in ce mai variat.
Din ce am vazut eu, e mult mai simplu decat sistemul folosit de cei de la Call of Duty insa si un pic mai plictisitor. Armele trag realistic, adica cel putin la SVD (Dragunov) sau Mk11 (SR25) pentru distante mai mari, trebuie sa tragi balistic ca sa nimeresti ceva. Ca tot veni vorba de realism, hartile sunt imense, cu detalii si o fizica impresionanta. Cand explodeaza cate o bomba/grenada, copacii din jur se indoaie, le falfaie frunzele, chestii care nu le-am vazut decat in realitate si in filme, dar niciodata in jocuri.

In final, ca am treaba, sa fac un rezumat de plusuri si minusuri:

Plusuri

 • harti imense
 • mediu distructibil
 • 64 de jucatori in multiplayer. wow!
 • vehicule/avioane/etc
 • armele trag balistic
Minusuri
 • cerinte mari
 • nu-i chiar asa de fun

Eu am aflat de beta de la MaleSh, care tocmai si-a facut blog.

Latest Comments

 1. octi 30 septembrie 2011
 2. Barba 30 septembrie 2011
 3. lucian 1 octombrie 2011
 4. Macku 2 octombrie 2011
 5. Macku 2 octombrie 2011
 6. Macku 2 octombrie 2011

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.