Una buna, una rea. Astazi, eMAG si Urgent Cargus.

Una buna!

In dimineata zilei de 20 nov 2015 la orele 08:27 am incercat sa adaug in cos un produs de pe eMAG. Fiind startul la Black Friday, pana am reusit eu sa apas pe butonul comanda, stocul era terminat. Am intrat repede-repede in wishlist, am ales acelasi produs dar cu un mic detaliu de culoare diferit si l-am adaugat pe acela. Comanda a fost inregistrata, am primit mail si mesaj pe telefon ca voi primi produsul in perioada 25.11-29.11.2015. Avand in vedere ca nu am primit nimic in aceasta perioada,pe 17.00 in data de 29.11.2015 (intr-o duminica) am sunat la eMAG sa vad care e situatia pachetului meu, si anume de ce nu a ajuns. Dupa o mica verificare de catre operatorii eMAG care deja stiau cine i-a sunat, si despre ce comanda e vorba, mi-au explicat ca din cauza unor latente ale serverului in ziua de Black Friday s-a inregistrat comanda, insa produsul nu mai era pe stoc cand am dat eu comanda. Doar ca, daca mai am rabdare pana apare produsul inapoi pe stoc, o sa mi-l trimita la acelasi pret ca la Black Friday, ca sa fie bine ca sa nu fie rau. In data de 8.12.2015 la 10.01 am primit mesaj pe telefon ca produsul va fi livrat in zilele de 07-08.12.2015 prin CARGUS. BIG LIKE eMAG, jos palaria.

Una rea.

Tracking number-ul oferit de CARGUS confirma receptionat in depozit in Bucuresti la orele 23:31 in data de 07 Decembrie 2015, apoi colectat la orele 09:19 in data de 08 Decembrie 2015, iar in data de 08 Decembrie 2015 la orele 22:08 figureaza ca plecat din centru Bucuresti. Astazi, 10 decembrie 2015 incepand de dimineata am incercat sa-i sun pe numerele de la contact si de Bucuresti si de Provincie, unde am stat in asteptare de vreo 3 ori a cate 15 minute, dupa care apelul se inchidea „din motive tehnice”. Am incercat sa caut alte numere de telefon ale firmei de curierat Urgent Cargus unde ori mi-a fost refuzat apelul, ori imi dadea ocupat din start, ori nu raspundea nimeni. Site-ul unde le-am gasit nu era afiliat cu firma deci nu comentez, poate erau aiurea. Tot astazi, la 10.17 le-am trimis mail pe adresa contact@cargus.ro in care le-am explicat situatia, n-am primit nici un raspuns. Am intrat pe facebook si la orele 13:09 le-am trimis mesaj pe pagina de facebook, am dat copy-paste la mail. Screenshot mai jos.

O ora mai tarziu dupa ce am primit mesajul pe Facebook Messenger scriu acest articol. Tracking number-ul e tot la fel, fara actualizari. Nu am primit mail, nu am primit telefon. Absolut nimic.

Sunt curios care sunt experientele voastre cu acesta firma de curierat si la ce zei trebuie sa ma inchin ca sa intru si eu in posesia pachetului? Ca oricum data viitoare o sa cer sa mi-l trimita prin posta. Si asta spune multe.

Latest Comments

  1. Oana 10 decembrie 2015
    • Oana 10 decembrie 2015

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.