Deconectare

Perioada concediilor intotdeauna ne duce cu gandul la tot felul de distractii, in general la mare sau la munte. mai ciudat e ca, in ultimii ani am observat o categorie aparte, unii oameni vor sa se plimbe cu masina prin tara. O mica oprire aici, o mica oprire acolo. Tinand cont de felul in care se prezinta vremea, cred ca cei mai castigati vor fi hotelierii de pe malul marii, oamenii vor incerca sa profite maxim de fiecare zi buna de plaja. Dar pana la concediu, oamenii de rand, printre care si eu, trebuie sa isi gaseasca un pic de timp si pentru o activitate care sa ii deconecteze complet de la rutina zilnica.

Pentru mine e relativ usor sa ma deconectez, am vreo 2 jocuri online pe care le mai butonez, mai bag un serial (am vreo 20 pe care le urmaresc) sau daca ma simt un pic norocos, mai clickuiesc si pe Casino.com Romania, unde poti gasi o multitudine de jocuri, pentru orice gust. Ruleta este jocul meu favorit, pentru ca nu este doar un joc de noroc, ai nevoie si de strategie, dar bineinteles ca poti gasi si alt gen de jocuri. Variante sunt destule si pentru toata lumea. Si la felul in care romanii reusesc tot timpul sa fie in pas cu noutatile, cu siguranta sunt multi jucatori de ai nostri si pe acolo. Totusi, spre deosebire de alti ani in care incepeam cu gratarele prin Februarie, pana acum am reusit performanta sa….grataresc doar la cuptor. Mergand pe ideea ca nevoia te invata, sunt si cam pofticios din fire, am ajuns pana in situatia in care nu mai fac comanda de mancare chiar in fiecare zi. Sper ca totusi obiceiul asta nu o sa se transforme intr-o placere. Nu de alta,dar ce fel de barbat as fi?

Pana acum ceva vreme unul dintre hobby-urile preferate era chiar scrisul pe acest blog minunat. Dar ca orice lucru la care ma pricep, am renuntat fara sa am vreun motiv intemeiat. Am incercat pana acum ceva timp sa fac din condus o metoda de relaxare, dar cum sa te relaxezi in trafic? In primul rand, ai proprietarii de BMW-uri care…na, cam drastica generalizarea, dar majoritatea sunt niste idioti care probabil simt ca le cresc muschii de fiecare data cand apasa acceleratia. Si apoi, daca scap de prima categorie de soferi cu drepturi absolute in trafic, dau de taximetristi. Nici despre ei nu as vrea sa generalizez, dar unii chiar cred ca au crescut undeva intr-un oras numai al lor. Niste oameni atat de primitivi incat ti-e mila de ei.

Latest Comments

  1. Cronicarul 28 iulie 2015

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.