Si ce daca ma scrie pe toaca?

Nu mai stiu de unde a pornit astazi o discutie in gluma, dar s-a ajuns la faptul ca X nu prea are ce sa-mi faca, cel mult sa ma scrie pe toaca.

Pana astazi聽nu m-am gandit sa ma interesez聽care-i pericolul in acest blestem, pentru ca din obisnuinta, e cumva de la sine inteles faptul ca daca te scrie cineva pe toaca nu-i tocmai lucrul care ti l-ai dori, ba chiar s-ar putea sa ti se intample niste chestii naspa. Si vine intrebarea: ce-i atata de rau in a ma scrie pe toaca?


Well, dupa un pic de sapat am aflat ca scrisul pe toaca este un obicei care tine mai mult de magie, neacceptat de catre biserica, si consta in scrierea sau scrijelirea numelui unei persoane pe scandura din clopotnita numita toaca. Persoana scrisa pe toaca nu va muri de moarte buna, ci se va alege praful de viata ei. Totusi, there’s a catch…Daca persoana scrisa pe toaca este nevinovata, tot raul se intoarce spre cel care a scris-o.

PS: Preotii recomanda in locul scrisului pe toaca sa se foloseasca pomelnicele, unde riscul este minim pentru faptul ca raul nu se intoarce in nici un caz. Iar conceptul de moarte buna este de fapt doar o boala nedescoperita.

sursa poza

Latest Comments

  1. Cronicarul 15 mai 2015
    • Mack 15 mai 2015

Leave a Reply

Acest site folose葯te Akismet pentru a reduce spamul. Afl膬 cum sunt procesate datele comentariilor tale.