Tot despre Cargus.

Inainte de fuziunea sau preluarea dintre Cargus si Urgent Curier, am folosit cu succes serviciile celor din urma si nu am avut niciodata probleme cu ei. Serviciile Cargus nu le-am folosit niciodata inainte de preluare/fuziune asa ca nu ma pot pronunta cat de profesionisti erau inainte.

Totusi, inainte de problema care am detaliat-o in articolul anterior, tot de Black Friday am mai comandat o chestie, care trebuia livrata tot cu Cargus. In ziua in care trebuia sa primesc pachetul am fost la serviciu si n-am putut sa raspund la telefon, si-am 6 la curier abia pe la orele 17.00 cand am ajuns acasa, iar tipul care mi-a raspuns la telefon mi-a zis ca m-au cautat de doua ori dar nu m-au gasit si la ora apelului era deja tarziu, nu mai erau masinile pe teren, dar ca a doua zi o sa aduca pachetul. A doua zi am asteptat rabdator pana pe la orele 16.00 si vazand ca nu-mi aduce nimeni nimic, am sunat din nou pe numarul de mobil al curierului care mi-a spus ca nu mai este el pe aceiasi zona si ca altcineva trebuia sa livreze coletul. Am reusit sa sun la dispecerat unde am aflat ca nimeni nu avea sa-mi aduca pachetul pentru ca era la depozit, in sediu. Daca nu sunam eu, si daca nu ma duceam eu sa-l ridic probabil nu-l aducea nimeni pentru ca…motive.

Dupa toata povestea de astazi, nereusind sa obtin nici un raspuns clar cu privire la situatia si locatia coletului meu, m-am dus spre sediul Cargus din Iasi, ca sa primesc niste explicatii cand, pe drum, primesc telefon de la domn de la Cargus care ma instiinteaza ca pachetul meu a ajuns in Iasi la ora 12.44, astazi 10 decembrie 2015, dar ca degeaba ma duc la sediu, ca probabil nu o sa il pot ridica, deoarece cei de la Cargus nu o sa-l gaseasca in gramada de alte colete. o_O Asta se intampla la 17.17. Un sfert de ora mai tarziu, ma prezint la sediul Cargus in fata unei domnisoare, ii dau tracking number si dupa ce-l cauta pe calculator imi spune ca pachetul inca nu-i venit. Cu un ranjet pe fata ii intind domnisoarei telefonului meu cu lista de apeluri deschisa si-i spun sa apeleze ultimul numar, sa se puna de acord cu domnul care stia ca ajunsese fix la 12.44 in depozit. Dupa cateva secunde de stupoare a incercat sa-mi explice ca au in depozit niste paleti cu pachete nescanate, si daca aceste colete nu-s scanate nu apar in sistem (deci coletele se afla intr-o stare de incertitudine cuantica, Heisenbergiana, in care pachetul se afla si nu se afla in acelasi timp, pana in momentul in care este scanat.) si ca in seara asta nu am nici o sansa sa primesc pachetul, si ca trebuie sa astept pana maine cand va fi livrat.

E 19.44 si pe tracking number nu apare nimic ca ar fi in Iasi. Sunt curios daca vine maine.

Faza naspa este ca in afaceri e ca in matematica cand la operatiile de gradul doi plus cu minus face minus, si o firma foarte okay ca eMAG e asociata cu un serviciu de curierat cu probleme.

Update: Ieri, 11 decembrie 2015 mi-a ajuns pachetul pe la 15.00.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.