Homeland – Un serial bun de vazut

In unele parti din lume, in perioada asta e toamna si asta inseamna ca e timpul sa te retragi in casa, sa-ti pui o pereche de sosete calduroase si sa dai drumul la un film fain. Daca nu ati vazut inca nici un episod din Homeland pana acum, ar fi timpul sa incepeti pentru ca pe data de 29 septembrie 2013 o sa apara primul episod din sezonul 3.

Serialul are legatura de la un episod la altul si o sa va tina cu ochii lipiti de ecran si cu sufletul la gura, pe masura ce se dezvaluie povestea sergentului Nicholas Brody care se intoarce ca un erou dupa 8 ani de captivitate in Irak insa Carrie Mathison, un agent CIA cu probleme la mansarda (not kidding) il suspecteaza ca a fost „intors” impotriva propriei tari de catre un terorist numit Abu Nazir.

Nu se trage de timp aiurea ca in Prison Break, se cam exagereaza intorsaturile de situatie, dar hey, e doar un film, cui nu-i place sa se uite la American Ninja, sa vada acolo vrajeala ieftina.

Ca sa nu mai zic ca in film joaca Morena Baccarin, pe care toti colegii mei o considera o bunaciune. Ah, binenteles, si eu. šŸ˜€ Verificati sedinta foto pentru GQ numita Homebody – AICI.

Latest Comments

  1. Florin Adamache 27 septembrie 2013

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.