Probleme la copiere a dvd-urilor?

Candva, de mult, am zis ca in viata mea n-o sa mai folosesc optiunea de inscriptionare dvd-uri care-i implementata in Windows 7, insa asa se intampla uneori, din lipsa de timp si alte optiuni, a trebuit din nou sa ma folosesc de functia asta.

In seara asta aveam 2 imagini .iso de copiat, doua dvd-uri si un stick de 8Gb.

Stiam din experienta ca e mai bine sa le impart in bucati mai mici (just in case) asa ca am transformat fisierele .iso in bucatele de cate 100Mb cu optiunea Split file din Total Commander. Cat a incaput, am ars pe dvd-uri si restul le-am pus pe stick apoi am venit repede-repede acasa, sa le copii in pc-ul meu si sa refac imaginile .iso
Totul a mers foarte bine, pana pe la jumatatea dvd-ului, cand 3 fisiere nu voiau nici in ruptul capului sa se copie.

Ba mai mult de atat, imi solicitau atat de tare pc-ul incat nici macar nu ma lasa sa dau End Task, chit ca incercam sa le copii din Explorer sau din Total Commander, si ca sa-mi recapat controlul asupra pc-ului meu trebuia neaparat sa scot dvd-ul din unitate.
Am incercat sa le copii si din linie de comanda, am curatat writer-ul meu Asus cu un cd d-ala cu periuta, tot degeaba.

Pana la urma intru pe Google, caut un software care sa-mi citeasca dvd-uri zgariate (desi dvd-ul care-mi facea probleme era proaspat si impecabil ca o virgina) si dau peste AnyReader.
Ce-i drept nu-i cum ii place romanului (adica moka) insa are o versiune de test care te tine 30 de zile sau pana „salveaza” 700 de mega de date.
Cum majoritatea optiunilor esuasera lamentabil (mai era o varianta sa folosesc o distributie de linux de tip live-cd) mi-am incercat norocul.

Si ghici ce, a mers! Chiar acu’ imi instalez Modern Warfare 3.

Latest Comments

  1. Cristi Mîrț 8 decembrie 2011

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.