Cu gura cascata in luna cadourilor.

Acum cateva momente mi-am luat maxim si-acum imi arboreaza pe fata un ranjet tamp. Sa va explic de ce.

In luna decembrie a anului trecut am scris un articol pe acest blog, in care-mi faceam o lista cu lucruri care le vreau de Craciun, pe motiv ca eram departe de wishboard.

Ca sa va explic, pentru aia care n-ati vazut the Secret (sau n-ati crezut ce zic aia acolo) wishboard-ul e un capac de cutie de pizza pe care am lipit sticky notes cu diferite obiective sau lucruri pe care trebuia sa le tin minte. De fapt, mai bine va pun o poza:

Fig.1 Wishboard

Si acum cateva minute, am zis sa scriu un articol, mi-a venit o idee, m-am gandit de ce sa ma leg si cum sa-i dau o poveste, mi-am adus aminte de articolul ala care se numea Dorinte de Craciun, si l-am cautat, ca sa pot sa dau link spre el.

In exact acel moment cand l-am recitit am realizat ca din toata lista aia nu am avut nimic pana la Craciun. Absolut nimic! Nada!

Si chiar daca am uitat de articol, de-a lungul anului, pana acum, aproape toate s-au indeplinit dupa cum urmeaza:

Baterie noua pt replica de airsoft si vesta tactica mi-am luat pe la inceputul anului, upgrade la componente mi-am facut in urma cu cateva luni, combat shirt am fost foaaarte aproape sa-mi iau dar s-a vandut inainte sa o pot cumpara si acum nu mi-o mai doresc asa mult.

Dar cireasa de pe tort, mi-am dorit tableta, ei bine, cei de la Samsung Mobile Romania mi-au facut cadou o tableta Samsung Galaxy Tab 7.7 care inca nu-i lansata pe piata. Nu a fost vreun efort financiar din partea mea, n-a fost ceva ce am vazut pe undeva (nici n-aveam cum, nu-i lansata!) si mi-am dorit. Nu, pur si simplu, mi-am dorit (ma autocitez) „O tableta cu Android, de exemplu Galaxy Tab, de la Samsung.”


Singurul item din lista de anul trecut care inca mi-l doresc si nu se afla in posesia mea in acest moment, e aparatul foto D-SLR.

Ei bine, o sa am asa ceva cat de curand.

Latest Comments

  1. Blue_hurt 3 decembrie 2011
  2. Blue_hurt 3 decembrie 2011
  3. Macku 3 decembrie 2011
  4. octi 3 decembrie 2011
  5. octi 3 decembrie 2011
  6. Macku 3 decembrie 2011
  7. octi 3 decembrie 2011
  8. Macku 3 decembrie 2011
  9. Macku 3 decembrie 2011

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.