Curtea Berarilor din Iasi – petrecerea de 2 ani

Dupa cum ziceam si intr-un articol anterior, ieri seara, pe 7 decembrie, a fost invitat de catre o cunostinta mai veche, Radu Restivan de la 2activepr la aniversarea de 2 ani a Curtea Berarilor Timisoreana.

Am ajuns acolo pe la ora 20.00 si deja n-am apucat sa ma asez bine la masa ca deja m-am trezit cu o halba de 1L de bere Timisoreana sub nas. In scurt timp, masa lunga (ca de praznic) era ocupata de crema (sau ca sa fiu in ton cu articolul – spuma de 2 degete) a blogosfereri iesene dar si de specialitatile localului: rotile si metri de bere.

Ce-a fost dupa? O petrecere in toata regula  (nu cred ca a fost cineva care sa nu se distreze si sa nu se simta bine) condimentata cu premii, concursuri si karaoke. Sub amenintarea ca mi se confisca telefonul cu care turnam informatii pe twitter (hashtag #cbiasi) am participat si eu la un concurs premiat cu o halba de bere Timisoreana si-am fost bucuros ca n-am castigat, deja ma luptam cu un monstru de halba de 1L.

Totusi, castigatori din randul bloggerilor au fost, mai cu seama Beraru aka Somnulescu a demonstrat ca stie sa toarne perfect berea chiar de doua ori iar Iulia a castigat concursul (eu am considerat-o favorita de la bun inceput, da’ am tacut ca sa nu ranesc orgolii 🙂 ) de versuri dedicate aniversarii.
La karaoke nu m-am bagat, dar a crescut inima de mandrie in mine cand ii ascultam pe altii, spre deosebire de alte locatii unde dupa ce-i auzi pe unii cat de fain canta, parca iti vine sa-ti pui capat…corzilor vocale.

Pentru ca se apropie sarbatorile, fac si eu un pustiu de bine si dau cate un link la cei prezenti, si fara sa-i mai amintesc pe castigatorii de mai de sus, prezenta a fost urmatoarea: Adrian M, Andrei D, Bibi, Matei S, Adi N, Justin, Pavel A, Radu P, Madalina S, Alexandra B, Lucian M, Andrei B, Alex T, Ciprian, Vali Popa, Paul P, Alin P, Razvan P

Cred ca a fost una din cele mai relaxate si mai fun blogmeet-uri din ultima vreme, iar modul in care ne-am mobilizat cu totii (aproximativ douazeci de oameni strigand din tot sufletul BLOGGERII! BLOGGERII!) m-a impresionat pozitiv, eu n-am prins niciodata asa ceva.

Deci, cu un pic de bere Timisoreana, se poate 🙂 Concluzie? Foarte fain, abia astept sa vin si la anul viitor!

Latest Comments

  1. Coca Marcel 9 decembrie 2011
  2. Radu Pricop 10 decembrie 2011
  3. jocuri pentru fete 26 mai 2012
    • Mack 18 iulie 2012

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.