Unul sec. Windows Phone adica…

Azi am dat si eu peste simulatorul de Windows Phonede pe site-ul Microsoft si mi-am amintit de nu stiu ce smartphone HTC (cred, da’ nu bag mana in foc o_O) pe care l-am butonat intr-o buna zi la Orange Shop.

Mno, eu chiar inteleg ca iesea scandal mare si cu Apple si cu Google din cauza sistemelor de operare inventate de acesti doi giganti (cu Blackberry si Nokia n-avea rost, ca nici Blackberry OS nici Symbian nu mai sunt de actualitate) daca se preluau si eventual imbunatateau tot felul de chestii si functii de la iOS si Android OS, dar Windows Phone 7 de la Microsoft e prea incolor, prea insipid, prea inodor. Prea sec. Ce mai la deal, la vale, e mai sec ca Murfatlaru’ dom’le!
Asa Nu!
Asa Da!
Prea putin eye-candy, prea putine posibilitati de customizare, prea multe chestii patrate. Mie imi plac chestiile rotunde… 😉
In plus, daca as avea telefon d-asta si-as mai fi intr-o relatie cu cine stiu eu, mi-ar face tipa aia un scandal monstru ca de ce nu-mi pun wallpaper cu ea pe telefon. Cum sa-i explic eu ca un sistem de operare din secolul 21 nu poti sa-ti pui ce wallpaper vrea muschiul tau? Cuuuuum?!?

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.