Challenge accepted

Scriu si sterg, scriu si sterg, scriu si sterg. Am devenit prea pretentios zilele astea cu mine, de nu-s in stare sa las cateva cuvinte amarate. Ar trebui s-o fac, sa mazgalesc si eu prima zi din 2012 cu niste ganduri, mai mult pentru mine. Sa ma intorc peste ani la randurile astea si sa-mi zic: „Ma, da’ prost mai scriai pe-atunci!”

Ei bine, cand altii trageau line si enumerau realizarile anului trecut, eu trageam pe dreapta. Deh, a fost un an plin si ultimele zile petrecute la tara mi-au prins bine. Am facut si-un pic de burtica, care maine-poimaine o dau jos.

In anul care tocmai a trecut mi-am facut prieteni noi, am investit mai mult in mine si in pasiunile mele avand si de castigat de pe urma lor, avand langa mine (macar cu gandul daca nu fizic) o domnisoara tare simpatica.
Tot anul asta am invatat ca daca imi pun ceva in cap nu se poate sa nu reusesc, ca impreuna cu altii pot sa fac mai mult, ca sunt capabil sa-mi vad visele realizate. Mai greu, mai usor, cum se nimereste.
Tragand linie, ma declar multumit.

Pe langa cei la care tin si stiu asta (parinti, frate, iubita, prieteni apropiati) tin sa amintesc de Roxana, Acsel, Bibi, Iustin si Ioana care au facut sau au zis ceva la un moment dat, de am ajuns aici, acum.

Anul asta vreau mai mult de la mine. Si ca de obicei, nu o sa fie usor dar nu ma las…

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.