Nu-i deloc frumos sa injuri. Daca nu stiai.

Nici n-apuc sa ajung bine de la serviciu ca imediat si primesc intrebarea urmatoare.

Dupa ce-am vazut primul, al doilea si al treilea articol mi-am amintit de momentul cand am dat peste o zicala de mare valoare, care suna cam asa:

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics… Even if you win, you’re still retarded.

Ca sa nu se inteleaga gresit, nu acuz pe nimeni de minte ingusta, ca diplomele care le detin nu-mi dau acest drept. Ceea ce vreau eu sa spun e ca ca in acest domeniu foarte nou al comunicarii online e de bun simt sa-ti vezi de treaba, sa-ti recunosti, sa-ti repari greselile si sa te feresti a le comite din nou, iar atunci cand esti asaltat cu ironii fine sa nu cumva sa raspunzi cu injurii.

Cine se invarte prin online de ceva ani buni si n-a invatat macar atata lucru pana acum, consider ca isi merita soarta virtuala, ba chiar cu atat mai mult cand persoana in cauza este imaginea, brand ambassadorul Samsung. Indiferent de ce s-a afirmat, indiferent de ce contracte s-au semnat, atitudinea este extrem de inadecvata.

Atat sper, ca acest lucru sa se rasfranga cat mai putin (pentru ca deja s-a intamplat) asupra celorlalti membri Samsung Mob!lers Romania, care n-au nici o vina pentru iesirile domnului Schiopu Dragos.

Over and out.

Latest Comments

  1. butnaraski 23 aprilie 2012
    • Mack 24 aprilie 2012
  2. Adrian Cruce 24 aprilie 2012

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.