Click aici sa citesti articolul despre alcool, englezoaice si estetica!

Judecand dupa numarul record de comentarii la articolul asta (e vorba de vreo 150 – dau link drept dovada, da’ va invit sa nu dati click) si lipsa de aberatii din ultima vreme simt ca ma transform incet incet intr-o fiinta fara inima, prea tehnic si impersonal. D-aia am pus ieri sau alaltaieri, ca mi-e si lene sa ma uit cand, filmarea aia cu apusul, sa vedeti ca inca mai am suflet. De timp duc lipsa ce-i drept, ma simt de parca-s Iustin Lacuiasca in filmul filmul ala sefee cu ceasuri fosforescente.

Mno, trecand la lucruri vag mai serioase, umbla vorba prin targ ca englezoaicele sunt urate si betivance, si nu pot decat sa ma revolt mai ceva ca jocul omonim cu privire la primul aspect care o sa-l discut imediat ce deschid o paranteza referitoarele la cantitatea de alcool minima, medie si maxima pe care o pot consuma reprezentantele Albionului…

Desi regulile jurnalismului spun ca o informatie trebuie verificata din 3 surse diferite, eu o sa-mi permit sa ma rezum numai la doua, pentru simplu fapt ca mi-e foame, mi-e somn si exista hartie igienica lucioasa cu poze cunoscuta sub branduri cum ar fi Click, Libertatea sau CanCan. Prima sursa e o tanara romanca transplantata de vreo doi anisori in Londra pe care am cunoscut-o in timpul unui drum spre sau dinspre Bucuresti, eu fiind alegerea evidenta in materie de conversatie pe autocar, celelalte variante fiind babe invidioase pe trupul ei tanar si sumar acoperit sau barbati cu burta mirosind a salam si ceapa sparta in pumn. Dupa ce-am facut cunostinta am vorbit aproape 5 ore despre ce inseamna viata in Londra, timp in care mi-a descris cu lux de amanunte activitatile sexului frumos in weekenduri. A doua sursa e si mai credibila decat tanara romanca, pentru ca era o domnisoara pe nume Sophie (v-as da linkul ei de twitter dar nu prea e activa), din apropierea Londrei care am cunoscut-o intr-un hostel din Bucuresti. Tanara venita in vizita in Romania (ce-o fi fost in capul ei nu stiu) mi-a povestit printre cateva pahare de votca stinse cu Timisoreana la sticla de plastic (de fapt totul se consuma direct din sticla, da’ nu-s in stare sa transpun liric actiunea vulgara de alcoolizare) ca, la ei este o traditie inradacinata ca in fiecare weekend, tanara sa-si arunce pe ea cele mai inalte toace, cea mai scurta fustita si cea mai decoltata bluza si sa se faca prastie, atat de prastie incat sa se trezeasca cu perfuzii la spital.

Fara regrete pot sa trag concluzia ca englezoaicele sunt betivance. O data, de doua ori, adjudecat!

Totusi, cand e vorba de estetica tind sa nu fiu neaparat de acord cu generalizarile, pentru ca englezoaice care arata bine si foarte bine sunt mai multe, ca sa dau doua-trei exemple fugare ar fi tipa care l-a brancit pe DiCaprio de pe scandura Titanicului, pustoaica-care-nu-mai-este-tocmai-pustoaica din Harry Poter sau fata lu’ Mr. Bean. Si pentru ca niste nume nu inseamna nimic va invit sa vizionati videoclipul piesei Your Song cantata de Ellie, una dintre putinele blonde care mi-s simpatice.

Explicatii:

  •  Iustin Lacuiasca – Justin Timberlake
  •   filmul ala sefee, cu ceasuri fosforescente – In time
  •  tipa care l-a brancit pe DiCaprio – Kate Winslet
  •  pustoaica-care-nu-mai-este-tocmai-pustoaica –  Emma Watson
  •  fata lu’ Mr. Bean – Lily Atkinson

PS: Videoclipul nu-i chiar asa de porno pe cat va asteptat, nu?!?

Latest Comments

  1. butnaraski 23 aprilie 2012
    • Mack 23 aprilie 2012
  2. Madalina 26 aprilie 2012
  3. butnaraski 27 aprilie 2012

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.