Ce ar trebui sa faca Ana? Partea I

Imaginati-va o tanara femeie, sa o numim Ana, care dupa ani de zile de abuzuri indurate intr-o familie dezorganizata, unde a fost batuta si infometata timp de zeci de ani, fuge de acasa.

Cand credea ca in sfarsit o sa se bucure de libertate, de bunastare si o sa fie fericita, a intalnit un tip, sa-i zicem Ion, care i-a promis toate acestea si a crezut in el si-n vorbele lui. Numai ca s-a trezit dupa cativa ani si fututa聽sedusa si cu banii luati. El i-a vandut toate bijuteriile, toate lucrurile de pret cu care a plecat de acasa, plus i-a luat sistematic toti banii care aceasta ii castiga.

Asa ca si-a incercat norocul cu un alt tip, sa-i zicem Emil, care era bine intentionat, dar atat de „moale” incat Ion continua sa vina pe la Ana sa-i faca probleme, iar Ana era atat de orbita si debusolata incat dupa ceva timp l-a parasit pe Emil si s-a aruncat din nou in bratele lui Ion, relatie care mai apoi s-a terminat la fel ca prima data. De fiecare data saraca Ana a iesit tot mai sifonata, tot mai scarbita de tot.

Si intr-un final l-a intalnit actualul tip, sa-i zicem Tiberiu, cu care are deja o relatie mai lunga, care nu-i cel mai grozav om de pe pamant, dar care n-a bagat-o mai tare in datorii, care a aparat-o si a facut tot posibilul sa-l bage in puscarie pe Ion, dar n-a reusit pentru ca Ion, facand ceva ilegal, a reusit sa-l alunge pe Tiberiu de langa Ana.

In acest moment Ana e confuza si sufera de sindromul Stockholm (atasarea fata de agresor) si se gandeste foarte serios sa se impace cu Ion.

Cum ar trebui sa procedeze Ana? (VA URMA)

Latest Comments

  1. somnulescu 11 iulie 2012
  2. Oz 12 iulie 2012
  3. Oz 12 iulie 2012
  4. Codrin 16 iulie 2012

Leave a Reply

Acest site folose葯te Akismet pentru a reduce spamul. Afl膬 cum sunt procesate datele comentariilor tale.