Ofer suport limitat doar pentru Samsung SGS si Tab 7.7

Pentru ca pe langa prostiile personale care le mai scriu pe aici mai fac si tutoriale sau minireview-uri la firmware-uri pentru Samsung Galaxy S, telefonul meu actual, si vreau sa stabilesc cateva chestii, ca primesc multe comentarii in care sunt intrebat aceleasi chestii.

La momentul actual sunt fericitul posesor al unui telefon Samsung Galaxy S si unei tablete Samsung Galaxy Tab 7.7.

Toate tutorialele si ponturile se refera doar la aceste doua device-uri.

Ma feresc sa-mi dau cu parerea la alte modele de telefoane sau tablete pentru simplul fapt ca nu le detin, nu am lucrat cu ele indeajuns si nu am testat anumite lucruri pe „pielea” mea. Nu pot sa afirm de exemplu ce firmware e bun pentru Samsung Galaxy S Plus pentru ca nu am testat, si prefer sa-mi dau cu parerea doar in cunostinta de cauza.

Spre deosebire de site-urile si blogurile care au sute de tutoriale si articole despre alte sute telefoane si subiecte, eu prefer sa scriu mai putin, dar totul sa fie testat personal de mine.

Tot asa, sunt anumite chestii care nu le-am facut telefonului meu, cum ar fi deblocarea lui, (e blocat in Orange si nu ma deranjeaza acest aspect) si nu am de gand sa scriu un tutorial despre cum se deblocheaza pana in momentul cand n-o s-o fac eu cu manutele mele, sa stiu eu daca merge, cum merge, etc.

Pot sa raspund la intrebari generale, sau daca n-o fac pe loc, pot sa ma interesez si sa revin mai tarziu. De asemenea, pe langa articol, cititi va rog si comentariile la articolele tehnice, poate nu sunteti singurii cu anumite probleme si raspunsul a fost deja dat, cum ar fi cel la problema cu force close imediat dupa instalarea unui firmware nou, care-i din cauza faptului ca Android OS are nevoie de timp ca sa invete modul in care trebuie sa faca managementul aplicatiilor, si daca instalati o gramada de aplicatii imediat dupa flash-uire e si normal ca anumite aplicatii sau procese sa blocheze si sa apara mesaje cu force-close.

In momentul in care o sa am alte device-uri, se schimba treaba, e de la sine inteles.

Latest Comments

  1. rembo 24 aprilie 2012
    • Mack 24 aprilie 2012
  2. Madalina 24 aprilie 2012
  3. Petru 25 aprilie 2012
    • Mack 25 aprilie 2012
  4. Petru 30 aprilie 2012
    • Mack 30 aprilie 2012

Leave a Reply

Acest site folose葯te Akismet pentru a reduce spamul. Afl膬 cum sunt procesate datele comentariilor tale.