Poti ajuta un copil daca tragi cu pusca?

Nu va ganditi la prostii si scenarii improbabile pentru ca raspunsul e da iar explicatia este chiar foarte simpla:

Comunitatea de airsoft din Iasi, pe langa activitatile sportiv-recreative din weekend-uri, s-a mobilizat pentru organizarea unui eveniment caritabil, beneficiar fiind Alexandra Denisa Bibirig, o fetita de 2 anisori si jumatate care sufera de o afectiune cumplita, si anume epidermoliza buloasa.

Cei care vor dori sa participe sambata, 21 aprilie 2012, orele 09.00, la iesirea dinspre Iasi a localitatii Letcani (link de Google Maps) la strangerea de fonduri vor avea sansa rara de a trage la tinta cu diferite tipuri de replici de arme, si sa-si faca poze in ipostaze inedite, ba chiar sa castige premii din partea sponsorului airsoft.ro, si anume nu mai putin de 5 vouchere de reduceri in magazin si 5 vouchere de intrare libera la concursul de airsoft din incinta unicului poligon indoor de airsoft din Romania aflat Moldova Mall (Iasi) ce se organizeaza in aceiasi zi.

Varsta minima este 18 ani, din ratiuni evidente iar taxa de participare la strangerea de fonduri este de 25 lei. Pentru alte donatii puteti folosi contul deschis pe numele mamei fetitei:
RO22 OTPV 1400 0028 8942 RO01 – BIBIRIG DANIELA (de la stanga la dreapta, in a 2-a, a 5-a si a 22-a pozitie este litera O)

Later edit: Undeva s-a strecurat o greseala de comunicare, contul este acum cel bun. Imi cer scuze.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.